kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Clash Royale İçin 3 Basit Taktik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Newv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 701

Newv

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
13
Online süresi
6m 26s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
44
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar
bu konumda clash royale'de 3 taç almak için veya oyunu kazanmak için bildiğim basit taktikleri size vericem.

1- çoğu oyuncu oyun başlar başlamaz oyuna kart bırakır, iksirinin dolmasını beklemez ani hamleler yapar. bu yanlıştır. iksiriniz 10 oluncaya kadar herhangi bir kart koymayın ve elinizde size verilen ilk 4 kart çok iyi olmadığı sürece ilk kartı oyuna siz sokmayın.

2- dev, pekka gibi bir desteniz varsa arenanın en arkasından bu birimi gönderin ve arkasına dağınık bir şekilde büyücü, buz büyücüsü, cadı, gece cadısı gibi destek kartları koyun. dağınık bi şekilde koymamızın sebebi alev topu atılırsa hepsi yok olmasın diye.

3- İksirinizi dengeli kullanın. asla ve asla, hatta hiçbir zaman tüm iksirinizi bir yönde harcamayın. örneğin bir atak yapacaksınız, çok güçlü olmak zorunda olsa bile en az 2 iksiriniz olsun 0 olmasın iksiriniz hiçbir zaman. iksirinizin tamamını harcamayın yani çünkü rakibin ani bir atağına kuleniz gidebilir. ben mesela çok gözlerim oyunu. rakipler bilinçsizce iksirini tüketince farklı bir yönden prensi salıyorum gidip kule canını yarıya kadar indiriyor :D

ben şu an 10. arenadayım efsanevi arenaya 300-400 kupa falan kaldı. bir kere oyunu bırakmıştım, sonra yine başladım buralara kadar geldim. yani Türkiye de oyunun ilk oyuncularından (ilk 100.000 falan) olabilirim diye düşünüyorum çünkü oyun ilk çıktığında falan oynuyordum ben bu kadar popüler değilken

umarım bu 3 taktik biraz da olsa işinize yarar

Emeğe saygı için konuyu beğenirseniz sevinirim :)

Bende 10.arenadayım yeni başlayanlar için faydalı bilgi olacaktır diye düşünüyorum izlerken kanser oluyorum çünkü :)

Bende 10.arenadayım yeni başlayanlar için faydalı bilgi olacaktır diye düşünüyorum izlerken kanser oluyorum çünkü :)
teşekkür ederim :) neyi izlerken kanser oluyosunuz hocam :D

Yeni başlayan arkadaşlarım var mesela iskelet ordusunu kule temizleyecek durumda diyeyim gidip 2 iskelete ok atanı gördm çıldırıyorum böyle durumlarda

Kardeş bu arada kaç efsanevi var merak ettim bak :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri