ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

vivoxy.com nasıl bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLyNet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 482
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnLyNet

Yalanların Rengi Olmaz, O Senin Pembeliğin..
TM Üye
Konular
67
Online süresi
5m 46s
Reaksiyon Skoru
34
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 2 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
84
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar netmarlis hakkında düşünceleriniz neler acaba

ticketlar 24 saat geçse bile cevaplanmıyor sorun olduğunda 24 saat sonra yapılan çözümde birşeye yaramıyor tabiki haliyle

benim gibi düşünen kaç kişi kullanıyor acaba ?

@NetMarLis hocam sizde bir açıklama yaparsanız hizmetimize ona göre devam edelim yada etmeyelim rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

merhaba arkadaşlar netmarlis hakkında düşünceleriniz neler acaba

ticketlar 24 saat geçse bile cevaplanmıyor sorun olduğunda 24 saat sonra yapılan çözümde birşeye yaramıyor tabiki haliyle

benim gibi düşünen kaç kişi kullanıyor acaba ?

@NetMarLis hocam sizde bir açıklama yaparsanız hizmetimize ona göre devam edelim yada etmeyelim rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Evet 24 saat geçse bile ticketler yanıtlanmıyor. Bazen 124 saate kadarda yanıtlamadığımız olur. Kurulumlarda öyle felan.

Çok pardonda bu kadar saçma bir konu görmedim ben. 24 saat bekleyen bir ticket yok. Son 15 gündür 1 saat bekleyen ticket yok. Son 15 gündür sürekli canlı destek sistemi açık. Siz benim müşterim olduğunuza emin misiniz ? Yoksa müşterim rolüne bürünmüş bir bireymisiniz ? Konuyla ilgilenilmesi için bildiriyorum.

Evet 24 saat geçse bile ticketler yanıtlanmıyor. Bazen 124 saate kadarda yanıtlamadığımız olur. Kurulumlarda öyle felan.

Çok pardonda bu kadar saçma bir konu görmedim ben. 24 saat bekleyen bir ticket yok. Son 15 gündür 1 saat bekleyen ticket yok. Son 15 gündür sürekli canlı destek sistemi açık. Siz benim müşterim olduğunuza emin misiniz ? Yoksa müşterim rolüne bürünmüş bir bireymisiniz ? Konuyla ilgilenilmesi için bildiriyorum.

hocam ben sizi karalamak için konu açmadım 1 yıldırda sizle çalışıyorum üstelik üslubunuzuda beğenmedim saygısızlık etmedinde bir anlamı yok bilgi amaclı bir konu açtım.

kapanabilir.

Konu sahibinin isteği üzerine kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri