- Konular
- 17
- Online süresi
- 1g 11125s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 112
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 411
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
NOT: İLK 100 VE 150 LVL EP VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEKTİR..
Merhaba Sayın Arkadaşlar . Öncelikle Hoşgeldiniz "RTEMT2" Tanıtımına . Şu son zamanlarda açılan tüm serverlara baktım gezdim dolaştım hepsinin emeğine saygım sonsuz, ama gelin görelimki kimisi yardımlı kimisi yan çar açıp kendileri oynayan kimisi açıklı buglu kimisi yok petti yok simya yok kuşak yeni yeni icad, ne bilim emek yazıp bir günde 90 olup ilk dönüşümler felan yapılan serverlar gördüm sıkıldım kendim server açmak istedim Bir Haftalık uğraşlarım sonucu güzel bir server ortaya çıktığını umuyorum . Eskiden gelen Tecrübelerim ile açtığım serverlere bir yenisini daha ekleyerek Serverimi Açıcağım İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile. Kuşaktı Petti Simyaydı hiçbiri yok . 1-150 Level Değişiklik olsun istedim 2 Silah 3 Zırh 2 Kask 1 Ayakkabı Dönüşümü , İlerdede User isteğine göre Artırabileceğim bir sistem oluşturduk İlerde Levelde Artabilir Zırh Dönüşümüde . Fazla Uzatmayalım Kısa Kısa özellikleri yazayım keyfine gelen hoşuna giden kendine güvenen ben emek adamıyım diyen buyursun gelsin.
RTEMT2
KAYITOL
İNDİR
Merhaba Sayın Arkadaşlar . Öncelikle Hoşgeldiniz "RTEMT2" Tanıtımına . Şu son zamanlarda açılan tüm serverlara baktım gezdim dolaştım hepsinin emeğine saygım sonsuz, ama gelin görelimki kimisi yardımlı kimisi yan çar açıp kendileri oynayan kimisi açıklı buglu kimisi yok petti yok simya yok kuşak yeni yeni icad, ne bilim emek yazıp bir günde 90 olup ilk dönüşümler felan yapılan serverlar gördüm sıkıldım kendim server açmak istedim Bir Haftalık uğraşlarım sonucu güzel bir server ortaya çıktığını umuyorum . Eskiden gelen Tecrübelerim ile açtığım serverlere bir yenisini daha ekleyerek Serverimi Açıcağım İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile. Kuşaktı Petti Simyaydı hiçbiri yok . 1-150 Level Değişiklik olsun istedim 2 Silah 3 Zırh 2 Kask 1 Ayakkabı Dönüşümü , İlerdede User isteğine göre Artırabileceğim bir sistem oluşturduk İlerde Levelde Artabilir Zırh Dönüşümüde . Fazla Uzatmayalım Kısa Kısa özellikleri yazayım keyfine gelen hoşuna giden kendine güvenen ben emek adamıyım diyen buyursun gelsin.
RTEMT2
KAYITOL
İNDİR
- 1 Level Başlangıç - 150 Level Bitiş . (Sizlere Özel)
- Kuşak , Pet , Simya Onların Hiçbiri yok . (Sizlere Özel)
- Dönüşümler Tek Tek hepsi kontrol edilip özenle ayarlandı. (Sizlere Özel)
- Boss'lar Slotlar Tek Tek ayarlandı. (Sizlere Özel)
- Metinlerden 5 Bk +45 Metnin %50 85 ve üzeri metinlerden %100 Ruh taşı atmaktadır.
- 4 Adet +90 1 Adet ise +130 Map Bulunmaktadır.
- Mavi çelik ve Beta Dönüşümdeki ++ basma itemler +90 maplarındaki slotlarda düşmektedir.
- Dönüşüm İtemleri OT'lar Azrail ve Mavi Ejderhadan . (Zor olması ve Ticaret Yapılabilmesi için Yüksek oranlı olmamak şartı ile)
- Safir ve Zümrüt İşleme : +90 Level Maplardaki Metinlerden. (Zor olması ve Ticaret Yapılabilmesi için Yüksek oranlı olmamak şartı ile)
- Ejderha Pulu ve Pençesi : Mavi Ejderha (Bu normal oran olarak düşmektedir.)
- Altın , Kırmızı , Eflatun Kumaş : Razador ve Nemere Düşmektedir.
- Official Nemere ve Razador Map ( Tr ile Birebir). Girişlerini bilmeyenler Sohan Dağı ve Doyum Paperdedir.
- 2 Silah - 3 Zırh - 2 Kask - 1 Ayakkabı Dönüşümümüz Mevcuttur .
- Abartıya konuyu uzatmaya gerek yok birazda resimlere bakıp hepinizi oyunumuza Bekleriz ...
İNSTAGRAM
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Online süresi
- 1g 11125s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 112
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 411
- DevLira
- 0
Serverimiz Aktiftir herkesi bekliyoruzz
- Konular
- 748
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Hayırlı Olsun Geliyorum.. isminden dolayı teşekkürler
- Konular
- 748
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
RTE
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)