Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar .
Yeni kurduğum pvp serverime tecrübeli filezilla navicat grafik reklam ve oyundan anlıyan tecrübeli sayğıyı güveni ön planda tutan 19 yaş ve üzeri bi game admin arıyorum . Benim işim okul gereği pek oyunla ilginemiyeceğimden dolayı bu game admin olacak arkadaş oyunla sürekli ilgilebilecek boş vakti çok olan biri olması beni memnun eder .
Oyunun herşeyi tamamdır files auto pack site v.s sadece start vermeyi bekliyor fakat ben kendime güvenemiyorum . Oyun emek serverdir .
-İlgilenen arkadaşlar bana msj atabilirler .
Hayırlı geceler .
Yeni kurduğum pvp serverime tecrübeli filezilla navicat grafik reklam ve oyundan anlıyan tecrübeli sayğıyı güveni ön planda tutan 19 yaş ve üzeri bi game admin arıyorum . Benim işim okul gereği pek oyunla ilginemiyeceğimden dolayı bu game admin olacak arkadaş oyunla sürekli ilgilebilecek boş vakti çok olan biri olması beni memnun eder .
Oyunun herşeyi tamamdır files auto pack site v.s sadece start vermeyi bekliyor fakat ben kendime güvenemiyorum . Oyun emek serverdir .
-İlgilenen arkadaşlar bana msj atabilirler .
Hayırlı geceler .
@HLCTR 12 saat içerisinde lütfen örnek konuya göre düzenleyin.
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
12 saat dolmuş bildirildi.
Dolayısıyla konu kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...