Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ccleaner'in Sahibi Değişti

dangeryasin61

JANDARMA ÖZEL HAREKAT
Üye
Katılım
30 Kas 2010
Konular
488
Mesajlar
2,726
Reaksiyon Skoru
207
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
186
MmoLira
-5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Windows ile birlikte Mac ve de Android işletim sistemleri için en popüler sistem temizleme araçlarından CCleaner artık farklı bir firmanın çatısının altında yolunu sürdürecek.


ccleanerin-sahibi-de-3f539c81579bb6d3c183.jpg


Windows ile birlikte Mac ve de Android işletim sistemleri için en popüler sistem temizleme araçlarından CCleaner artık farklı bir firmanın çatısının altında yolunu sürdürecek.
Windows, Mac ve Android için popüler sistem temizleme aracı CCleaner artık başka bir şirketin çatısı altında yoluna devam edecek. Avast Antivirus gibi siber güvenlik yazılımlarının geliştiricisi Avast, CCleaner geliştiricisi Piriform'u bünyesine katmış durumda.
Piriform 'un yeni sahibi Avast oldu
Avast'ın Piriform ne kadarlık bir meblağ karşılığında satın aldığı konusunda detaylar paylaşılmıyor. Öte yandan, tüm Piriform çalışanlarının Avast'a transfer edileceği ve CCleaner markasının bağımsız bir ürün şeklinde çıkmaya devam edeceği açıklandı.
Piriform alımıyla Avast, güvenlik ve performans yazılımları anlamında pazar payını genişletme olanağı elde ederken CCleaner kullanıcılarına ürünlerinin çapraz satışını gerçekleştirebilecek. CCleaner dünya çapında 130 milyon kullanıcıya sahip ve bunların 15 milyonu Android kullanıcısı.
Avast ve CCleaner'ın popüler indirme sitelerinde en çok indirilen iki yazılım olduğu ifade edilirken, Piriform'un sağlam teknolojisinin hız ve yüksek performans ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağının altı çiziliyor.
Avast'ın geçtiğimiz yıl rakibi AVG'yi 1.3 milyon dolar karşılığında satın aldığını ve böylece 400 milyon yeni kullanıcıya kavuştuğunu da hatırlatalım.

Kaynak:
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst