- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm Üstad Game Ve Mysql'ı Puttyden Okuttum... Corelerde İp Adresi Yazacak Yer Bulamadım Onun Haricinde Root'daki Serverinfo.py'de Sabit İp Serverimin +6'lı İp'sini Yazdım Puttyden CH1'i Açtım Fakat Oyuna Girince CH1 Pasif Gözüküyor Nedeni Ne Olabilir ?
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Selamın Aleyküm Üstad Game Ve Mysql'ı Puttyden Okuttum... Corelerde İp Adresi Yazacak Yer Bulamadım Onun Haricinde Root'daki Serverinfo.py'de Sabit İp Serverimin +6'lı İp'sini Yazdım Puttyden CH1'i Açtım Fakat Oyuna Girince CH1 Pasif Gözüküyor Nedeni Ne Olabilir ?
Sorun sende değil files sorunlu item_proto zaten officali çekmiş oyüzden uyuşmazlık var chler bir açılıyor bir açılmıyor düşüyor felan, ayrıca çok bug dolu files yani anlattığı kadar bugta mevcut tavsiyem BeviS i indir en sorunsuz stabil files o .
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Üstad Rica Etsem Linkini Atarmısın Konunun ?Sorun sende değil files sorunlu item_proto zaten officali çekmiş oyüzden uyuşmazlık var chler bir açılıyor bir açılmıyor düşüyor felan, ayrıca çok bug dolu files yani anlattığı kadar bugta mevcut tavsiyem BeviS i indir en sorunsuz stabil files o .
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
forumda mevcut server files kısmına gir başlarda zaten [BeviS] diye başlıyordu konu.Üstad Rica Etsem Linkini Atarmısın Konunun ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)