Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Blade2 - BEST Production 2017 Premium ServerFiles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler yakup Emeğine sağlık kardeşim Bug diyen arkadaşlar temeli vermiş adam tüm kodlarıyla gerisi bize kalıyor :)

Bazı kostümlerin pack dosyaları eksik olduğu için örnek olarak Anka kuşu cübbesi vs takınca karakter dibe batıyor ve hiç bir iteme efsun atılmıyor sorunların çözümlerini halledenler çözüm dosyalarını paylaşırlarsa seviniriz.

Files açısından 1-120 oyun yapısı düşünenler için harika bir fırsat filesin sorunlarını bu konu altından çözelim beyler bileğinize kuvvet.

Hiçbir İteme Veya Kostüme Efsun Atılmıyo Birde iteme item yansıtmada sıkıntı var iteme kostüm yansıtamıyorsun başka birşey varmı 1 2 kostüm görünümünden birşey olmaz kullanmazsın sadece 2 adet kostüm yok zaten oyunda Şuanda Gördüklerim Bunlar

Hiçbir İteme Veya Kostüme Efsun Atılmıyo Birde iteme item yansıtmada sıkıntı var iteme kostüm yansıtamıyorsun başka birşey varmı 1 2 kostüm görünümünden birşey olmaz kullanmazsın sadece 2 adet kostüm yok zaten oyunda Şuanda Gördüklerim Bunlar

https://forum.turkmmo.com/konu/3580060-blade2-best-production-2017-premium-serverfiles-sorunlari/

Sorunlar burda tartışıyoruz da çözmeye yardım edebilecek adam gibi adam lazım bide :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri