Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler yakup Emeğine sağlık kardeşim Bug diyen arkadaşlar temeli vermiş adam tüm kodlarıyla gerisi bize kalıyor 

Bazı kostümlerin pack dosyaları eksik olduğu için örnek olarak Anka kuşu cübbesi vs takınca karakter dibe batıyor ve hiç bir iteme efsun atılmıyor sorunların çözümlerini halledenler çözüm dosyalarını paylaşırlarsa seviniriz.
Hiçbir İteme Veya Kostüme Efsun Atılmıyo Birde iteme item yansıtmada sıkıntı var iteme kostüm yansıtamıyorsun başka birşey varmı 1 2 kostüm görünümünden birşey olmaz kullanmazsın sadece 2 adet kostüm yok zaten oyunda Şuanda Gördüklerim Bunlar
Hiçbir İteme Veya Kostüme Efsun Atılmıyo Birde iteme item yansıtmada sıkıntı var iteme kostüm yansıtamıyorsun başka birşey varmı 1 2 kostüm görünümünden birşey olmaz kullanmazsın sadece 2 adet kostüm yok zaten oyunda Şuanda Gördüklerim Bunlar
https://forum.turkmmo.com/konu/3580060-blade2-best-production-2017-premium-serverfiles-sorunlari/
Sorunlar burda tartışıyoruz da çözmeye yardım edebilecek adam gibi adam lazım bide

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)