Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Blade2 - BEST Production 2017 Premium ServerFiles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardeş denedim de anlamadım ya biliyorsan bi anlatabilirmisin acaba

konuyu indir ve db src den cpp bul o kodları sil ardına build et db yi filşese at 777 yap ardına nacıvat common gerekli sql sil reboot la hepsi bu

konuyu indir ve db src den cpp bul o kodları sil ardına build et db yi filşese at 777 yap ardına nacıvat common gerekli sql sil reboot la hepsi bu
kardeş şimdi deniyorum inş olur tek anlamadığım olay şu 777 yap diosun bu nedir ya bidüzgün acıklayan yok ilginden dolayı cok teşekkür ederim saygılarımla.

şimdi önerilen dosyalara bakıyorum kardeşim 01. Svn ve 02. Server adında 2 klasör var
1klasörde common var birde db klasörü var
2klasörde MySQL adında bir klasör var
bunları sırasıyla filezila ve navicatla nasıl yapabilirim acaba tek olay bu klasördeki dosyları okutmakmı ilginden dolayı cok teşekkürler yardımcı olursa minnettarım

şimdi önerilen dosyalara bakıyorum kardeşim 01. Svn ve 02. Server adında 2 klasör var
1klasörde common var birde db klasörü var
2klasörde MySQL adında bir klasör var
bunları sırasıyla filezila ve navicatla nasıl yapabilirim acaba tek olay bu klasördeki dosyları okutmakmı ilginden dolayı cok teşekkürler yardımcı olursa minnettarım

Arkadaşım sendeki dosyalardan o kodları silcen tekrar derlicen

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar Sunucuya Bağlanıyorsun ekranı kalıyor. Yardımcı olabilecek varsa Çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri