- Konular
- 44
- Online süresi
- 2h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 247
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
tamam kardeş sorunları çözdüm çok saol yanıtın icin oyuna girdim baktım baya güzel ama keşke bu sorunlar olmasa
efsun atılmıyor felan oyun biraz acık kalınca felan karakter atmıyınca bug gibi birşey oluyor bunları da cözersek güzel olack çok saol uğraşın icin
Bende beğendim filesi ama sorunlar çok ilgilenen yok. Aşırı bir uğraş gerekiyor.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
++++++++++++++++
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
aslında kafaya konulsa herşeyin üstesinden gelerek sağlam bir sunucu programı cıkar bu filesten ama işte yanlız yapılmıyor efsun atma sorunları düzelse birde beta zırhlar elektirik animasyonları yok birde bineklere binilmiyor kodu yazıyorsun bindi gözüküyor ama binmiyor bunlar çözülse bence güzel bir files olcak sunucu bile kurarım ama bakalım olcakmıBende beğendim filesi ama sorunlar çok ilgilenen yok. Aşırı bir uğraş gerekiyor.
- Konular
- 44
- Online süresi
- 2h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 247
- DevLira
- 0
aslında kafaya konulsa herşeyin üstesinden gelerek sağlam bir sunucu programı cıkar bu filesten ama işte yanlız yapılmıyor efsun atma sorunları düzelse birde beta zırhlar elektirik animasyonları yok birde bineklere binilmiyor kodu yazıyorsun bindi gözüküyor ama binmiyor bunlar çözülse bence güzel bir files olcak sunucu bile kurarım ama bakalım olcakmı
Zamanın ve imkanın varsa çok güzel filesler var. uğraşılsa ücretlilerden iyi...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)