Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Blade2 - BEST Production 2017 Premium ServerFiles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Özel mesaj atanlar vede konuda bazı sorular soran arkadaşlara işlerim yoğun olduğundan dolayı cevap veremiyorum fileste bulduğunuz hataları sorunları not alıyorum izinli olduğum gün sorunları halledip konuyu güncellerim ve konuya çakma hesaplarla karalamaya çalışan bazı beyin yoksunlarını kaile almayın emin olun onların bir kısmı satış yapamadığından bir kısmı ise çekemediğinden dolayı kötü yorum atıyor daha filesi paylaştığım ilk gün başka forumlarda satmaya kalkışanlar oldu artık siz düşünün :)

''Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır''

Files gayet güzel,kullanan oldukça veya oyunda user oldukça sorunlar daha da ortaya çıkacaktır.Denemek için bekliyorum

Beyler filesi vbox üzerinden kurdum sabit ip arkadaşımada yolladım packleri. Giriş yapıyor ama karakteri seçtiğinde atıyor. Sourceyi yeni kurdum. Bi fikri olan varsa yanıtlasın. client_source.rar dosyasını napacağız ayrıca?

Hi! How can I fix these problems?

buglar çözülürse doya doya kullanırsınız şmdilik şunları buldum

En son envanterde gözüken yansıtmalı itemlerde gösterilen iconlar normalde envanter genişletme iconlarıyla değiştirilmesi lazım
pot effectleri hızlıdönüyo
binilen biçok bineğin üstünde atak yapmıyo
kuşak takıp çıkarınca kuşağın görüntüsü karakterin üstünden kaybolmuyo kaybolması için kostüm zırh takılıysa onun tak çıkar yapılması yada bşka haritaya gidilmesi lazım oluyo
yaklaşık 15-20 tane kostüm ve başlığın packı verilmemiş
açılan pazarın başlığı gözükmüyo + markete bakılmıyo
kostüm zırhlar değiştirince ara sıra görseller geç geliyo
çağrılan pet ara sıra kendi kendine geri gidiyo
yanınızda çağrılmış pet varken satıcı npcsini 1-2 kere aç kapa yapın pet geri gidiyo

5QqbGl.jpg

Son düzenleme:
Yansitma ile envamter genişletme çakisiyor ikisinden biri kaldirilirsa sorunnkalmaz bineklerin packini bulup icine atack.gr2 eklenmesi gerek kuşak sorunu bu gun yeni dump proto paylaşilacak pet geri gitmenin sanirsam fixi vardi
buglar çözülürse doya doya kullanırsınız şmdilik şunları buldum

En son envanterde gözüken yansıtmalı itemlerde gösterilen iconlar normalde envanter genişletme iconlarıyla değiştirilmesi lazım
pot effectleri hızlıdönüyo
binilen biçok bineğin üstünde atak yapmıyo
kuşak takıp çıkarınca kuşağın görüntüsü karakterin üstünden kaybolmuyo kaybolması için kostüm zırh takılıysa onun tak çıkar yapılması yada bşka haritaya gidilmesi lazım oluyo
yaklaşık 15-20 tane kostüm ve başlığın packı verilmemiş
açılan pazarın başlığı gözükmüyo + markete bakılmıyo
kostüm zırhlar değiştirince ara sıra görseller geç geliyo
çağrılan pet ara sıra kendi kendine geri gidiyo
yanınızda çağrılmış pet varken satıcı npcsini 1-2 kere aç kapa yapın pet geri gidiyo

5QqbGl.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri