Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Source build etme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli Forum Turkmmo üyeleri.

Resmen oyunumu sizler sayesinde kurdum. Hala da öğrenmeye devam ediyorum. Sevgili kardeşlerim abilerim ablalarım ben source build etmeyi bilmiyorum ne kadar video izlesemde ne kadar aynısını yapsamda bir türlü yapamadım, yapamıyorum. Tüm dosyalarım mevcut Virtual Box Freebsd 9.2 Visual studio vb. hepsi var. Game source dosyaları ve client source dosyalarımda mevcut ama hiç bir şekilde kullanmadım çünkü yapmayı bilmiyorum. Gerek Team wiever desteği ile gerek ayrıntılı anlatım biçimiyle bana build etmeyi bi değişiklik yaptığımda nasıl kaydedip oyuna yansıtacağımı bana öğretecek var mı?

-Teşekkür Ederim Hayırlı Forumlar.

Merhaba değerli Forum Turkmmo üyeleri.

Resmen oyunumu sizler sayesinde kurdum. Hala da öğrenmeye devam ediyorum. Sevgili kardeşlerim abilerim ablalarım ben source build etmeyi bilmiyorum ne kadar video izlesemde ne kadar aynısını yapsamda bir türlü yapamadım, yapamıyorum. Tüm dosyalarım mevcut Virtual Box Freebsd 9.2 Visual studio vb. hepsi var. Game source dosyaları ve client source dosyalarımda mevcut ama hiç bir şekilde kullanmadım çünkü yapmayı bilmiyorum. Gerek Team wiever desteği ile gerek ayrıntılı anlatım biçimiyle bana build etmeyi bi değişiklik yaptığımda nasıl kaydedip oyuna yansıtacağımı bana öğretecek var mı?

-Teşekkür Ederim Hayırlı Forumlar.

Hocam c++ duzenlemelerınden birini yapıp gmake kodlarını yazıyorsunuz. buraya kadar problem var mı?

C++ düzenlemelerini yapmadım ve nasıl olduğumu bilmiyorum. Gmake kodlarını daha önce denemiştim olmamıştı hata vermişti. Source dosyalarını filezillaya attıkdan sonra mı gmakeleri yazıcam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri