-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

TBF 2017 BİLETLERİ SATIŞTA!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 364

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TBF 2017 biletleri şu andan itibaren satışa sunuldu.

19 Ağustos'taki 2017 Türkiye Büyük Finali'nin biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu! Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek ve Türkiye'nin en iyi iki takımını karşı karşıya getirecek TBF için 2 farklı kategoride satışa sunulan biletlere ulaşabilirsiniz.

TBF biletlerinin fiyatları birinci kategori için 40 TL, ikinci kategori için 30 TL olarak belirlendi.
TBF için kişi başına bilet sınırı 4 olarak belirlenmiştir. 4 biletten fazla satın alım yapılması halinde 4 biletin üstü iptal edilecek ve bilet sahiplerine Biletix tarafından haber verilecektir. Biletlerin satışı yalnızca Biletix üzerinden yapılacaktır, başka kaynaklardan elde edilen biletlerin iptal edilme ihtimali vardır.

Şampiyonluk Ligi’nin en iyi iki takımının mücadelesini yerinde izlemek için bugün başlayan ilk bilet satışını kaçırırsanız, ikinci parti biletler 31 Temmuz Pazartesi günü satışa sunulacak.
TBF’ye gelen tüm biletli katılımcılar, biletlerinin üstünde yazan kodu kullanarak Ejderkatili Xin Zhao kostümüne sahip olabilecek. 25 Ağustos tarihinden itibaren aktif olacak bit.ly/biletbarkod adresini kullanarak kostüm hediyenize sahip olabilirsiniz. Barkodlar tek kullanımlıktır; hediye kostüm sadece Türkiye Sunucusu’nda geçerlidir.

Bilet satışıyla ilgili merak ettiğiniz sorular varsa bunların cevaplarını aşağıda bulabilir ya da yorum olarak sorularınızı bu makalede bize iletebilirsiniz.
Türkiye Büyük Finali coşkusunu yaşamak için Ülker Sports Arena’da görüşmek üzere!

SORU & CEVAP
Cosplayer’ım, bilet almam gerekiyor mu?
Bu yıl da cosplayer dostlarımız için alanda onların işini kolaylaştıracak bir hazırlık alanı bulunacak. Bu alanla ilgili detaylı bilgi ve aklınıza takılan sorular için
Etkinliğe katılacak cosplayer’lardan ricamız, katılım formunu doldurmaları.

4’ten fazla bilet alınamaz demişsiniz ama ben almayı başardım, hepsini kullanabilecek miyim?
Hayır. 4’ten fazla bilet alan katılımcılarımızın yalnızca 4 bileti geçerli olacak, geri kalan biletlerin tamamı iptal edilecek. Yani toplamda sadece 4 adet bilet kullanabilirsin, iptal edilen biletler yenisi ile değiştirilmeyecek.

Biletler tükenmiş, yeniden bilet satar mısınız?
İlk bilet satışını kaçırdıysan 31 Temmuz’da satışa çıkacak ikinci parti biletleri yakalayabilirsin!
Biletimi/davetiyemi aldım fakat bastırmadım. Ne yapacağım?

Biletini etkinlik öncesinde , etkinlik günü ise alandaki Biletix noktasından bastırabilirsin. Etkinlikte Biletix’in “Biletim Cebimde” uygulaması kullanılmayacak; yani içeri girebilmek için biletini ya da üzerinde referans numarası bulunan bir çıktıyı mutlaka yanında bulundurmalısın.

Kostüm hediyemi ne zaman alacağım?
Kostüm hediyeni almak için 25 Ağustos Cuma - 30 Ağustos Çarşamba tarihleri arasında adresine gitmen gerekiyor. TBF’ye giriş yaptıysan bu tarihlerde kodunu aktif hale getirebilirsin.

13 yaşından küçüğüm, nasıl gelebilirim? Velime bilet gerekli mi?
13 yaşından küçük katılımcılarımızın yanlarında velileriyle (ebeveyniyle) birlikte gelmesi mecburidir. Satışa çıkan bilet sayısı koltuk kapasitesine göre belirlendiği için, velinin de bilet alması gerekmekte.

Engelliyim, nasıl gelebilirim?
destek@riotgames.com adresine durumunu belirten “TBF 2017 - Özel katılım” başlıklı bir mail göndererek detaylı bilgi alabilirsin.
Sorumun cevabı burada yok, ne yapmalıyım?
Merak ettiklerin hakkında bu makaleye yorum yapabilirsin.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri