- Konular
- 426
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 17h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 164
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 619
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
OyunHostingin Müşterisiyim Memniyetim yüzde Bile Değil... GameHosting Şikayet Bölümünden Şikayetimi Görebilirsin..
Açıkçası Önermiyorum vslik filesleri bilene yok çok sıkıntı çıkarıyorlar ve üzerine atıyorlar +86 onlinem vardı şuan oyun bile açık deil kısaca güvenmen gereken firmalar arasında barındırma / bulundurma.
Teşekkür Ederim Konuyu Açmamın Üzeriinden 1 Ay Geçti Serverimi Açmama Aç Kaldı Hazırlıklarım Sürüyor
Suana KAdar Herhangi Bir Sorunla KArşılaşmadım İnşallahda Karşılaşmam
Yorumunuz İçin Tekrardan Teşekkürler..
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1-2 saat içerisinde sunucu teslimatı yapılıyor. Serverimde bir sıkıntıya rastlamadım. Fakat gel gelelim .comlu sitem 24 saat içinde açılacaklarını söylediler. üstünden 32 saat geçti hala site ve paneli açılmış değil. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz fakat şuan canlı destekten bağlanan bulunmuyor ticket hala görünüp cevaplanmadı
- Konular
- 426
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 17h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 164
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 619
- DevLira
- 6
1-2 saat içerisinde sunucu teslimatı yapılıyor. Serverimde bir sıkıntıya rastlamadım. Fakat gel gelelim .comlu sitem 24 saat içinde açılacaklarını söylediler. üstünden 32 saat geçti hala site ve paneli açılmış değil. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz fakat şuan canlı destekten bağlanan bulunmuyor ticket hala görünüp cevaplanmadı
Kendileriyle 1 Aydır Çalışmaktayım Ticketlere Geç Cevap Verdikleri Doğrudur
Ama Muhakkak Cevap Veriyorlar
Ben Satın Aldığımda 2-3 Saat İçinde com Sitem Aktif Oldu
Com Sitelerin Aktif Olma Süreleri Bilişim Şirketlerinin Elinde Değildir.
Aktif Olur Muhakkak Canınınızı Sıkmayın.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kendileriyle konustum sorunun gidereleciğini söylediler evet güzel ilgilendir teşekkür ederim @OyunHosting
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
OyunHostingin Müşterisiyim Memniyetim yüzde Bile Değil... GameHosting Şikayet Bölümünden Şikayetimi Görebilirsin..
Açıkçası Önermiyorum vslik filesleri bilene yok çok sıkıntı çıkarıyorlar ve üzerine atıyorlar +86 onlinem vardı şuan oyun bile açık deil kısaca güvenmen gereken firmalar arasında barındırma / bulundurma.
Müşterimiz kendi düzenlediği dosyalardan ötürü problem yaşamış. Yaşadığı sorunlar files ile alakalı değildir. Konu üzerinden takip edebilirsiniz.
Teşekkür Ederim Konuyu Açmamın Üzeriinden 1 Ay Geçti Serverimi Açmama Aç Kaldı Hazırlıklarım Sürüyor
Suana KAdar Herhangi Bir Sorunla KArşılaşmadım İnşallahda Karşılaşmam
Yorumunuz İçin Tekrardan Teşekkürler..
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.Eğer serverinizi açmadıysanız fileslerimiz güncellendi. Dilerseniz ticket atarak yeni filesimize geçebilirsiniz. (Eklenenler : Ticaret aynası vb.)
Merhaba sistemde teslimat sağlanmamış herhangi bir site bulunmamaktadır. Bazen cachelerden dolayı siteniz açılsa bile siz göremeyebiliyorsunuz. Tarayıcı geçmişinizi silip tekrar deneyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)