- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba,
Uzun soluklu çalışabileğim bir bilişim aramaktayız. Kampanyaların da dayzhackshild sistemi bulunduran (kesin olmamakla birlikte kendi hazırlağımız filese dayzhackshild sistemini kurabilecek) bilişim aramaktayız.
Uzun soluklu çalışabileğim bir bilişim aramaktayız. Kampanyaların da dayzhackshild sistemi bulunduran (kesin olmamakla birlikte kendi hazırlağımız filese dayzhackshild sistemini kurabilecek) bilişim aramaktayız.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle merhaba,
Senn kendi filesine hiçbir firma dazy kurmayı kabul etmez kabul etse dahi dazy bunu öğrendiğinde lisansı sonlandırır dazy ile görüşebilirsin, bulutmedya tavsiye ederim uzun zamandır çalışıyorum.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Senn kendi filesine hiçbir firma dazy kurmayı kabul etmez kabul etse dahi dazy bunu öğrendiğinde lisansı sonlandırır dazy ile görüşebilirsin, bulutmedya tavsiye ederim uzun zamandır çalışıyorum.
Dayzhackshild nasıl bir mantıkta çalışıyor bilmiyorum tahmin üzerine konuşuyorum şuan tamamen anladığım kadarı ile dayzhackshild bilişim firmalarına aylık belli bir üçret karşılığında sınırsız kurulum sağlıyor eğer mantık bu şekilde ise bilişim firmalarının bunu yapmaması mantıksız geliyor bana çünkü dayzhackshild'İn kazancı değişmiyor sistem böyle işliyor ise dayzhackshild bir sorun cıkaraçığını sanmıyorum tabi bu durum dayzhackshild ve bilişimlrrin anlaşmasına bakıyor
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dayzhackshild nasıl bir mantıkta çalışıyor bilmiyorum tahmin üzerine konuşuyorum şuan tamamen anladığım kadarı ile dayzhackshild bilişim firmalarına aylık belli bir üçret karşılığında sınırsız kurulum sağlıyor eğer mantık bu şekilde ise bilişim firmalarının bunu yapmaması mantıksız geliyor bana çünkü dayzhackshild'İn kazancı değişmiyor sistem böyle işliyor ise dayzhackshild bir sorun cıkaraçığını sanmıyorum tabi bu durum dayzhackshild ve bilişimlrrin anlaşmasına bakıyor
hayır sistem öyle değil dazy firmanın filesleri üzerinden sınırsız koruma sağlar senn filesin firmada yok o filesin dosyalarına dazynin koruma dosyalarını ve lisansını atman gerek senn kullanacağın files kendi filesin olduğu için yani firmada olmadığı için dazy ona lisans vermemiş onun için ödeme yapıp lisans alması gerekecek iş böyle araştırabilrisin.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Anladım teşekkür ederimhayır sistem öyle değil dazy firmanın filesleri üzerinden sınırsız koruma sağlar senn filesin firmada yok o filesin dosyalarına dazynin koruma dosyalarını ve lisansını atman gerek senn kullanacağın files kendi filesin olduğu için yani firmada olmadığı için dazy ona lisans vermemiş onun için ödeme yapıp lisans alması gerekecek iş böyle araştırabilrisin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)