HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yükseltme panelinin genişliğini ayarlayabilirsin
Teşekkürler yanlız taşma sorunu var onada bir çözüm bulursan iyi olur
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aslında taşma sorunu değil o itemlerin isimleri ve resme göre istenilen item sayısının karakterli çok olduğu için guie sığmıyor bunun sorunu ancak yeni bir refine guisi yapılarak olur bunu da yapmak orjinali bozmak istemedim.. ( Mevcut ve ad. yazısılarını kaldırıp x100 örneği olarak yapabilirsiniz. TeşekkürlerTeşekkürler yanlız taşma sorunu var onada bir çözüm bulursan iyi olur
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sistem eklendi ve denendi,
Sistemde Sorun mevcut.
Eklediğiniz zaman 1 kere epic suraya itemi koyuyorsunuz sonra tekrar kapatıp tekrar koyuyorsunuz item dönüşmesi epic suraya koyunca gözükmüyor.
24 saat içinde çözünüz.
Sistemde Sorun mevcut.
Eklediğiniz zaman 1 kere epic suraya itemi koyuyorsunuz sonra tekrar kapatıp tekrar koyuyorsunuz item dönüşmesi epic suraya koyunca gözükmüyor.
24 saat içinde çözünüz.
Denedigim Halde Öyle Bi Sorunla Karşılaşmadım Tam Acıklarmısın ? Söylediklerini Denedim Sorunsuz Hep Gösteriyor ?Sistem eklendi ve denendi,
Sistemde Sorun mevcut.
24 saat içinde çözünüz.
Sorunu çözdüm, önceki sistemlerimden kaynaklı bir sorundu hallettim.alde Öyle Bi Sorunla Karşılaşmadım Tam Acıklarmısın ? Söylediklerini Denedim Sorunsuz Hep Gösteriyor ?
Teşekkürler.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)