mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Hilesi Nasıl Kodlanır? | Visual Basic 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam selam ellerine sağlık müthiş bir rehber olmuş, ancak ben hazır verdiğin Wallhack Speedhack adreslerinde Cheat Engine'den kendi bulduğumuz offsetleri hangi kısma koyacağımızı çözemedim. 1-2 doğaçlama denedim ama başarısız oldum, yardımcı olma şansın var mı?

Teşekkürler

WritePointerInteger("metin2client.bin", &HPointerBuraya, &HOFFSETBURAYA, &HOFFSETBURAYA)

Örnek yazılışı

WritePointerInteger("metin2client.bin", &HP12JAH2, &H21C, &H6A)

Eline sağlık ancak bu işte gelişmek isteyenlerin visual basic değilde C++'a yönelmesini söyleyebilirsin ve ilk olarak c++ da yeterli derecede kod yazabilmeli okuduğunuz kodun ne işe yaradigini anlayacak kadar gelişmiş olursanız geridi su gibi gelicektir

Evet aynen öyle bende şuan zaten c++ da bir talebeyim.

Metin2 açtığımızca cheat engine kapanıyor ve tekrar cheat engine açıyorum gene kapanıyor yardımcı olurmuşunuz.

Hocam ben herşeyi yaptım lakin bi türlü bulamadım fotoya bakabilirmisin nereye ne yazacam lütfen yardımcı ol

ERLBDn.png

Arkadaşlar hile yapmak için bir işe gönül vermeniz lazım eğer bu hileyi yapim kullanırım mantığıyla yapıyorsanız hiç girmeyin derim ve Vb.net ile de pek bir yere varamazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri