HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hile işinin bir kısmı araştırmadır. Her şeyi hazırda vermek olmaz. 

Eline sağlık ancak bu işte gelişmek isteyenlerin visual basic değilde C++'a yönelmesini söyleyebilirsin ve ilk olarak c++ da yeterli derecede kod yazabilmeli okuduğunuz kodun ne işe yaradigini anlayacak kadar gelişmiş olursanız geridi su gibi gelicektir
Hocam selam ellerine sağlık müthiş bir rehber olmuş, ancak ben hazır verdiğin Wallhack Speedhack adreslerinde Cheat Engine'den kendi bulduğumuz offsetleri hangi kısma koyacağımızı çözemedim. 1-2 doğaçlama denedim ama başarısız oldum, yardımcı olma şansın var mı?
Teşekkürler
Teşekkürler
Güzel konu bilmeyenler için yararlı fakat pointer arama yöntemleri çok ezber![]()
Evet olabildiğince günümüz düzeyindeki bazı şeyler için örnek verdim. Send battle attack packet yöntemini isteyen çok oldu ancak paylaşmadım. Standart şeylerden bahsettim biraz

Hocam konu için tşkler lakin ben kalıcı pointer buldum da programa nasıl aktaracam videoda göstermemişsiniz ?
En altta gösterdik ya güzel kardeşim?
haklısın kardeşim kopyala yapıştır yapmıs adam neyi nereye yazılacak göstermemiş ...
Bence kodlam.....
Wieve2'nin söylediğine katılıyorum bu işler bilgi gerektirir. İnternette bir sürü kaynak var onuda siz araştırın bir zahmet benim bu kadarını anlatmam bile bir mucize aslında ve anlatmamam gereken şeyleri verdim burada

bu konuyu açıyorsa onuda göstermesi gerekiyor....
Kimse kimseye birşey göstermek zorunda değil burada kölen yok senin bu konuyu beğenmiyorsan çıkabilirsin başka yerlerde yaparsın araştırmanı biz elimizden geldiğince basit bir dille anlattık sizlere
haklısın kardeşim kopyala yapıştır yapmıs adam neyi nereye yazılacak göstermemiş ...
Kopyala yapıştır yaptığımız falan yok ayrıca cheat engine'de offsetleri programa tersten girerek yazacaksınız. Pointer ilk başta olacak biraz araştır yap herşey bedava değil bu dünyada emek ister emek!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)