mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Hilesi Nasıl Kodlanır? | Visual Basic 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kafayla 1 cm yol kat edemezsin :)

bu konu tamamen reklam olarak yapılmış gibi gözüküyor bişeyler anlatılmış ama sonuca varılmıyor yani bunu yapan adamlar neyi nereye yazacağını bilmiyor bu konu nasıl sabite alındı anlam veremedim açıkçası ayriyetten adam videoda söylüyor bizim türk milletimiz bildiğini paylaşmıyor hain tarzı vesaire bu laf sana cuk diye oturdu inkar edemezsin. teşekkür ederim.

bu konu tamamen reklam olarak yapılmış gibi gözüküyor bişeyler anlatılmış ama sonuca varılmıyor yani bunu yapan adamlar neyi nereye yazacağını bilmiyor bu konu nasıl sabite alındı anlam veremedim açıkçası ayriyetten adam videoda söylüyor bizim türk milletimiz bildiğini paylaşmıyor hain tarzı vesaire bu laf sana cuk diye oturdu inkar edemezsin. teşekkür ederim.
O lafı söyleyenin hainlik anlayışını gözden geçirmesi gerekiyor. Size source kod versem eminim birşey anlamayacaksınız, kodlamayla işi olmayanın hile yapmak için ders istemeside ayrı komik bu lafta size cuk diye oturdu ;) Ayriyetten hile yapmak bir emek işi ve öğrendiklerimi bana kimse anlatmadı bende anlatmak zorunda değilim..

O lafı söyleyenin hainlik anlayışını gözden geçirmesi gerekiyor. Size source kod versem eminim birşey anlamayacaksınız, kodlamayla işi olmayanın hile yapmak için ders istemeside ayrı komik bu lafta size cuk diye oturdu ;) Ayriyetten hile yapmak bir emek işi ve öğrendiklerimi bana kimse anlatmadı bende anlatmak zorunda değilim..

kardes sen tamamen kendi kendine gelin güvey olmuşun senden bişey isteyen yok sana bişey diyende yoktu geldin biliyomuş gibi onlarıda kendiniz bulun tarzında yorum yaptın sonra sana cevabını verdim şimdide diyorsun yok ders istemesi komikmiş yok kimse bişey anlatmamışmış senden birşey isteyen yok neyin egosu bu insanız en nihayetinde biraz kendinize gelin ben sadece yorum yapan bi arkadaşı destekledim gelinen noktaya bak ahahahahahahah :D

bu konuyu açıyorsa onuda göstermesi gerekiyor....

Kodlama kısmı çok geniş bir kısım. Haftalarca belki de aylarca okumak, öğrenmek ve denemek gerekli :) Bu kadar bilgi birikimini kimse size bir konu altında veremez zaten arkadaşım size yapabileceği en iyi şekilde yol göstericiliği yapmış her şeyi armut piş ağzıma düş şeklinde beklememek gerekiyor yoksa bu işi herkes yapardı değil mi ? :) Hile piyasasında adının bu kadar duyulmasının sebebi de geniş bir bilgi birikimine ve deli gibi çalışmasına bağlı. Kısacası size balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek istemiş. Eline her olta alan balık tutar fakat tuttuğu balığın boyutu önemli :) Tutacağınız balığın boyutunu da size bırakmış :) İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri