- Konular
- 68
- Online süresi
- 1m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
TÜRKİYEDE TEK...(VİDEODAKI ACIKLAMAYI BURAYA ATIYORUM)
Arkadaşlar bu videoyu saltanat gruplarında paylaştığımda şöyle tepki aldım; keyloger yalan oç yeni hesap açtın hemen nasıl ban yersin açıklayım gerizekalılar dinleyin şimdi:unban veya macban sizin bildiğiniz ıp ban ile aynı değildir ıpban:ban suç işlense bile büyük bir suç tüm hesaplarını kapatırlar oyuna yeni hesapla giriş yaparsın, unban(macban):tüm hesapların kapanır üstüne üstelik yeni kayıt olsan bile senin modemindeki mac(fiziksel adres tamamen engellenmiştir) kayıt olsan bile giremessin MAC adresi değiştiremessin. şimdi niye yeni kayıt oluyon hemen ban yiyosun demisiniz ben önceden suç işlemişim banlanıyorum yeni hesap aldıgımda oyuna girişiniz engellendi diyor sonra mağlum vpnyi açıyorum giriyor size bu bandan nasıl kurtulur az bilgi veriyim 1.modem değişecek mac adresini değiştirsek olmuyomu demeyin mac değiştiremessiniz mac adresini tc gibi düşünün değişmez 2.komşunuzun wifi sine bağlanabilirsiniz 3. mağlum vpn bu vpnler AĞ KARTI OLUŞTURUYOR adıda softether peki ağ kartı nedir ? internet kartı olarak geçer bilgisayarlarla ağın iletişim kurmasını sağlayan ağa fiziksel olarak bağlanan karttır okan(maxımus svnin gmsi) tamda buraya ban atıyor yani bizim softether yeni AĞ KARTI OLUŞTURUYOR ban atsa bile başka ağ kartı oluştur gir şu 2 resme bakmanızı rica ediyorum :1)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2)
şimdi dosya keyloger diyenlere gelelim adama virüs totel sonuçlarını atıyorum gene inandıramıyorum amına kodugumun cocugunu facebookda şimdi verdiğim linkteki rarı tarattık:
birde exe yi yani programı taratalım :
60 virüs programına tanıtıyor 0 virüs cıkıyor hale virüs demeyin eğer bana güvenmiyorsanız (başka birşeyi tarattı felan derseniz) alın programı açmadan önce taratın site bu :