HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba elimde bir src mevcut içinde başlangıç leveli eklenmiş hangi dosyadan düzeltileceğini söylesem benim için src yi derleyip bana geri atabilecek birisi varmı acaba? telefon internetinden paylaşım verdim pc ye o şekilde giriyorum nete normal netim sorunlu olduğu için vhd kuramıyorum yarın server açılışı yapacağım tek eksiğim bu kaldı destek olursanız çok sevinirim
Netiniz yok ama server açıyorsunuz en garip olaylardan biriArkadaşlar merhaba elimde bir src mevcut içinde başlangıç leveli eklenmiş hangi dosyadan düzeltileceğini söylesem benim için src yi derleyip bana geri atabilecek birisi varmı acaba? telefon internetinden paylaşım verdim pc ye o şekilde giriyorum nete normal netim sorunlu olduğu için vhd kuramıyorum yarın server açılışı yapacağım tek eksiğim bu kaldı destek olursanız çok sevinirim
.Build edip atmam ama gerekli dosyaları bana atın. İçinden düzenliyip ben size atabilirim. Ancak o kadar yapabilirim.
@notto0606 Deneme Moderatör olarak görevin üyelerin postlarını, yazılarını ve konularını sorgulamak onları aşağılayıcı duruma düşürmek değil. Görevin forum düzenini sağlamak, konuları kontrol etmek eğer gerekirse konulara ve yorumlara müdahale etmektir. Düzenleme kısmını bende yapabiliyorum build edecek vhd ye sahip değilim. Teşekkür ederim ilgin için.
@admin
@YouLostProduction
@alondark54
@admin
@YouLostProduction
@alondark54
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)