NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OYUNDAN ATMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bthnylmz28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

bthnylmz28

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba,
Bir süre önce metin2'yi bilgisayarımdan silmiştim format atıp tekrardan yükledim şuanda herhangi bir yere ışınlanınca 1 dakika sonra oyun komple kapanıyo. Başka forumlarda okudum oyunu silin kaldırın bunu 3-4 kere yaptım, antivirüsü devre dışı bıraktım, antivirüs programını sildim, internetten dolayı kaynaklıdır dediler internetim de herhangi bir sorun yok kafayı yiyecek duruma geldim lütfen yardımcı olun.

Sırasıyla
Directx 9
Net Fremework
ms build
ekran kartı güncelemelerini yapın.

veri yürütme engellemesine oyunu ekleyin.

Maalesef sorun hala çözülmedi.

Modeminizi wi-fi ile kullanıyorsanız anlık paket kaybı internet kesintisi gibi gözükebilir ve bu da oyundan düşmenize sebep olabilir. Paket kaybı olup olmadığını öğrenmek için :

1-) cmd.exe açın.
2-) "ipconfig" yazıp enter a basın. (Tırnak işaretleri olmadan.)
3-) Default Gateway değerinin karşısındaki değer modeminizdir. Örneğin bende ki 192.168.2.1 yani modem arayüzüne girmek için kullandığım ip.
4-) "ping xxx.xxx.xxx.xxx -t" yazıp enter a basın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra 100 saniye kadar bekleyin çünkü bilgisayarınız modeme 1 saniyede 1 ping atacaktır. Dolayısıyla 100 ping attıktan sonra "CTRL+C" kombinasyonunu kullanarak işlemi sonlandırın size verilen sonuç raporunda ki LOST kısmı veya KAYIP PAKET ismi altında bir ibare olacaktır bunun yanında ki değer %3-4 ün üzerindeyse paket kaybınız normal değildir modeme yaklaşmayı deneyin veya en kesin net çözüm kablolu şekilde bağlanın.

%0 çıktı hocam zaten kablo ile bağlıyım ve interneti tek kullanıyorum evde de 2 tane telefon Wifi ile bağlı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri