HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güzel sistem kullanmayacağım ama yapanın ellerine sağlık ne diyeyim!
Pek Kullanılmıyor Ama Yinede Yapıp Forumda Durmasını İstedim.güzel sistem kullanmayacağım ama yapanın ellerine sağlık ne diyeyim!
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.peki ama bunun python versionunu kodlayıp game ve client üzerinde item alma ve güçlendirme bonusu alma gibi fonksiyonları tanımlarsak!
biraz da python dan şekil bir görüntü verirsek hayvan gibi istek yağar deli gibi paraya da satarsın ayrıca sistemi kodladıktan sonra haftalık ödül, etkinlik ödülleri, görevli ödüller vs de oradan tanımlarsak muhteşem olur. Bu aslında benim projemdi ama parasal olarak batmış durumdayım hayvan gibi çalışıyorum kyk kredi mi kesti çok fena batmış durumdayım sağlam filesim olmayınca bilişim hizmetimi de kapadım harika yani
en azından bilişimden telefon faturamı ödeyecek kadar kazanıyordum. 
neyse stajımda ağustos ayı başlıyor bir an önce elimde ki filesi bitirmem lazım daha denize giremedim

Trabzonluyum siz düşünün
biraz da python dan şekil bir görüntü verirsek hayvan gibi istek yağar deli gibi paraya da satarsın ayrıca sistemi kodladıktan sonra haftalık ödül, etkinlik ödülleri, görevli ödüller vs de oradan tanımlarsak muhteşem olur. Bu aslında benim projemdi ama parasal olarak batmış durumdayım hayvan gibi çalışıyorum kyk kredi mi kesti çok fena batmış durumdayım sağlam filesim olmayınca bilişim hizmetimi de kapadım harika yani
en azından bilişimden telefon faturamı ödeyecek kadar kazanıyordum. 
neyse stajımda ağustos ayı başlıyor bir an önce elimde ki filesi bitirmem lazım daha denize giremedim

Trabzonluyum siz düşünün

Allah Yardımcınız Olsun.peki ama bunun python versionunu kodlayıp game ve client üzerinde item alma ve güçlendirme bonusu alma gibi fonksiyonları tanımlarsak!
biraz da python dan şekil bir görüntü verirsek hayvan gibi istek yağar deli gibi paraya da satarsın ayrıca sistemi kodladıktan sonra haftalık ödül, etkinlik ödülleri, görevli ödüller vs de oradan tanımlarsak muhteşem olur. Bu aslında benim projemdi ama parasal olarak batmış durumdayım hayvan gibi çalışıyorum kyk kredi mi kesti çok fena batmış durumdayım sağlam filesim olmayınca bilişim hizmetimi de kapadım harika yanien azından bilişimden telefon faturamı ödeyecek kadar kazanıyordum.
neyse stajımda ağustos ayı başlıyor bir an önce elimde ki filesi bitirmem lazım daha denize giremedim![]()
Trabzonluyum siz düşünün![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)