Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

36 Adet Telifsiz Background;

Arcface

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Fahri Üye
Konular
145
Çözüm
2
Online süresi
24d 5h
Reaksiyon Skoru
501
Altın Konu
3
TM Yaşı
9 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
234
MmoLira
4,301
DevLira
28
Ticaret - 100%
7   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Her keze merhaba arkadaşlar metin 2 ile uğraşmayı bıraktım. Forum ile ilgilenmeyi'de bıraktım o yüzden şimdi tekrar'dan bir foruma gelip takılmak istedim ama metin 2 ile uğraşmayı bıraktığım için işinize yarayacağına inandığım 36 adet 1366x768 piksel boyutlarında net background'lar vermek istiyorum size bunları istediğiniz yer'de kullanabilirsiniz. Ben bir kaç yer'de kullandım örnek olarak bu resimleri gösterebilirim sizlere;

Bunlar bir kaç örnek tamamen hayal gücünüze kalmış fikir verme amaçlı gösterdiğim bir kaç örnek demek istediğim her yer'de rahatça kullanabileceğiniz, bir boyut oyun background olarak bile kullanabilirsiniz. Dediğim gibi tamamen size kalmış;
klasörden bi görüntü atacağım neler var indirmeden görmeniz için;

indirme link ;

Virus Total Linki;

Son düzenleme:
Teşekkürler

Teşekkür ler

Teşekkürler

Her keze merhaba arkadaşlar metin 2 ile uğraşmayı bıraktım. Forum ile ilgilenmeyi'de bıraktım o yüzden şimdi tekrar'dan bir foruma gelip takılmak istedim ama metin 2 ile uğraşmayı bıraktığım için işinize yarayacağına inandığım 36 adet 1366x768 piksel boyutlarında net background'lar vermek istiyorum size bunları istediğiniz yer'de kullanabilirsiniz. Ben bir kaç yer'de kullandım örnek olarak bu resimleri gösterebilirim sizlere;

Bunlar bir kaç örnek tamamen hayal gücünüze kalmış fikir verme amaçlı gösterdiğim bir kaç örnek demek istediğim her yer'de rahatça kullanabileceğiniz, bir boyut oyun background olarak bile kullanabilirsiniz. Dediğim gibi tamamen size kalmış;
klasörden bi görüntü atacağım neler var indirmeden görmeniz için;

indirme link ;

Virus Total Linki;

Paylaşım İçin Teşekkür Ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri