- Konular
- 37
- Online süresi
- 4ay 48704s
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 8,698
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Başlıkta da belirttiğim gibi sorun bu c yı bicimlendirip oraya kuruyorum ama bazen kurarken hata veriyor win7 ozmn win8 kuruyorum kurulsa bile donuyor sürekli antivirüs lerle tarattm birşey çıkmadı önerileri bekliyorum.
- Konular
- 12
- Online süresi
- 17g 54285s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 1,160
- DevLira
- 0
Format atilmasina karşıyım şahsen ben format atinca eski dosyalari da yedekliyordu benimkinde. İlk aldiğimda 15 snde açma tuşuna basinca açiliyordu öyle bi hale geldiki 1fkya açiliyordu format attim değişen bişi olmadi. C ye gir windows old die dosya var o dosyayi sil boyutu bayağı yüksek silerken sıkıntı çikarabilir internetten silmek için gerekli bi programmi uygulamani ne vardi indir onun desteğiyle sil bu işlemleti yapınca konuya yaz ben devamını anlayıcam pc de değilim tam anlatamiyacağim
- Konular
- 37
- Online süresi
- 4ay 48704s
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 8,698
- DevLira
- 3
Kardesm old oosyasi çıkıyorsa sen format atmış olmazsın zaten Windows üzerine tekrar kurmuş olurusbFormat atilmasina karşıyım şahsen ben format atinca eski dosyalari da yedekliyordu benimkinde. İlk aldiğimda 15 snde açma tuşuna basinca açiliyordu öyle bi hale geldiki 1fkya açiliyordu format attim değişen bişi olmadi. C ye gir windows old die dosya var o dosyayi sil boyutu bayağı yüksek silerken sıkıntı çikarabilir internetten silmek için gerekli bi programmi uygulamani ne vardi indir onun desteğiyle sil bu işlemleti yapınca konuya yaz ben devamını anlayıcam pc de değilim tam anlatamiyacağim
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 53
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Anakartta boş bellek yuvası varsa ek ram al eğer oyunlarda kasma oluyosa işlemciye göre bi ekran kartı al eğer internette pcde dolaşırken falan donma oluyorsu o sıra işlemci ve anakart almak zorunda kalırsın iyi forumlar.
- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 170
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Harrdiskinizde sorun olabilir. Deneyebileceğiniz başka bir harddisk varsa deneyin derim.Başlıkta da belirttiğim gibi sorun bu c yı bicimlendirip oraya kuruyorum ama bazen kurarken hata veriyor win7 ozmn win8 kuruyorum kurulsa bile donuyor sürekli antivirüs lerle tarattm birşey çıkmadı önerileri bekliyorum.
Sorun hala belirlenmezse sizden bir kaç yazılım yüklemenizi ve çıkacak sonuçları paylaşmanızı isteyeceğim
Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür