BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Metin2 Koşma-Zıplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesut2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
--* Bu yöntem oyuna herhangi bir katkıda bulunmayacak sadece oyunun gerçekçiliğini arttıracağına inanıyorum. * --

1-Shift Basınca Hızlı Koşma
Karaktere Shifte basınca hızlı koşmaya başlayacak fakat bir yandan hızlıca stamina'sı düşecek.
2-Ctrl Basınca yavaş hareket etme
Kişi eğer stamina'sı düşüyorsa ctrl'ye basarak stamina'sının dolmasına yarar
3-Boşluğa basınca karakterin zıplaması
Boşluğa basınca karakter zıplar sadece gerçekcilik açısından işinizeye yarayabilir.
Öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.Burda paylaştığın sistemlerin veya grafiklerin coğu yapılabilir fakat metin2nin grafikleri buna elverişli değil.Misal adam yapar fakat oyunda nereye zıplayacaksın wowda öyle bir harita varki mesela uçabiliyorsun zıplanacak yüzülecek alanlar var once metin2nin grafikleri degismesi lazımki bunlara elveriş göstersin.İyi forumlar

Öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.Burda paylaştığın sistemlerin veya grafiklerin coğu yapılabilir fakat metin2nin grafikleri buna elverişli değil.Misal adam yapar fakat oyunda nereye zıplayacaksın wowda öyle bir harita varki mesela uçabiliyorsun zıplanacak yüzülecek alanlar var once metin2nin grafikleri degismesi lazımki bunlara elveriş göstersin.İyi forumlar
Teşekkür ederim hocam fikirlerimi okuduğunuz için bilgi verdiğiniz için ayrı yeten teşekkür ediyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri