Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sanat dünyası, Amirali uğurladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hakan811
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 820
Amerikan Hastanesi`nde önceki gece vefat eden, Hülya Avşar`ın annesi Emral Avşar (68), dün son yolculuğuna uğurlandı.

Yıllardır akciğer kanseri tedavisi gören Avşar`ın cenaze namazı, Teşvikiye Camii`nde öğlen namazının ardından kılındı. Törende Hülya Avşar, kız kardeşleri Leyla, Helin Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu`yla taziyeleri kabul etti.

Tanyolaç, Avşar`a sarıldı
Törende, Emral Avşar`ın akrabalarının ve yakınlarının yanı sıra, aralarında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sezen Aksu, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Gülben Ergen`in de bulunduğu çok sayıda isim katıldı. Avşar`a taziyelerini iletenler arasında Kaya Çilingiroğlu`nun sevgilisi Feraye Tanyolaç da vardı. Avşar, eski eşinin sevgilisine sarıldı ve başsağlığı dileklerini kabul etti.
Avşar kardeşler, cenaze namazında erkeklerle birlikte saf tutarak tabutun başından ayrılmadı. Avşar`ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı`nda toprağa verildi. Çok sevdiği Ayvalık`tan getirilen bir poşet toprak da Kaya Çilingiroğlu tarafından mezarının üzerine serpildi.

Sevgilisi tabutu öptü
Emral Avşar`ın hayattayken “Aramızdaki ilişki aşktan bile öte, başkalarının onu anlaması mümkün değil“ dediği Alkan Özalan da cenazedeydi. Özalan, Avşar`ın tabutunu öptü.
Kim ne dedi?
Sibel Can: “Ölümü ona hiç yakıştıramadım. Şu an Hülya, Leyla ve Helin`le aynı duyguları ben de yaşadım. Anne acısı hiçbir şeye benzemiyor. Annelerin alternatifi yok. Hülya da benim gibi annesine çok bağlı bir insan.“
Sezen Aksu: “Hülya benim çok yakın dostum. Gerçekten çok üzüldüm.“
Gülben Ergen: “Hiçbir anne ölmese keşke... Amiral hakikaten amiraldi. Çok anılar bırakan özel bir kadındı.“
Kaya Çilingiroğlu: “Çok sevdiğim bir insandı. “
İbrahim Tatlıses: “Mükemmel bir insandı. Gittiği yerde Allah ona yardım etsin. “
Emrah: “Benim için çok özel bir insandı. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm.“

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri