Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

jalefshephert

Mustafa DENIZ
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
19
Online süresi
15449s
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
Başarım Puanı
115
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 11 Gün
MmoLira
168
DevLira
-25

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE KUSURUMA BAKMAYIN FORUMDA YENİYİM KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİM YÖNETİCİLER GÖRÜRSE DOĞRU YERE AKTARILMASINI TALEP EDİYORUM.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Files(https://forum.turkmmo.com/konu/3465714-marek38-asilzade0212-filesi-sorunlar-cozuldu/#post19107778);

Arkadaşlar Marek38 Filesini kullanıyordum sunucuyu resetlememiz gerekti ve sıfırladık ardından serveri başlatırken şöyle bir sıkıntı yaşamaya başladık :

mysql_real_connect: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES);
mysql_real_connect: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES);

Bu böyle sonsuza kadar devam ediyor sürekli ve server açılmıyor daha önce de bir fileste aynı sorunu yaşamıştık ve lib dosyasında değişiklik yapmıştık ve düzelmişti fakat şimdi ne yaptıysam nafile yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunun çözümü :

Arkadaşlar @tatal sayesinde hatamı anladım kendisi de sağolsun bilgisizliğime rağmen iyi anlattı teşekkür ederim kendisine, sizler de bu hatayı alıyorsanız ben ile aynı hatayı yapıyor olmalısınız.

Hata çözümü aslında çok basitmiş, şifre değiştirme işlemi yaparken localhost bağlantı şifresini değiştirdiğiniz taktirde config dosyasında yazan

PLAYER_SQL: localhost root metin2 player
COMMON_SQL: localhost root metin2 common
LOG_SQL: localhost root metin2 log

şu satırları da editlemeniz gerekiyormuş, mesela benim kullandığım marek38 filesinin database'de localhost şifresi "metin2" olarak editlendiği için config dosyasında görüken satırlarda da aynı "metin2" şifresi girilmiş yani @tatal 'ın bana anlatmak istediği database üzerinden şifre değişikliği yaparken root şifresini değiştirdiğiniz taktirde config dosyalarını editlemeniz gerekmez ama localhost şifresini değiştirirseniz config dosyalarını editlemek zorundasınız.

Admin bey sorun çözülmüştür. Konu kilit lütfen, eğer yararlı buluyorsanız yorum satırını yükseltir misiniz?.
Tekrardan teşekkür ederim. @tatal

Son düzenleme:
Merhaba,

Metin2 private server'lar ile ilgili sorularınızı Metin2 PvP Soru-Cevap kategorisi altından yapabilirsiniz.

Konu, taşınması için bildirildi.

İyi forumlar.

Mysql eksik dosya olabilir ondan kaynaklanabilir
Log dosyalarınızı temizleyiniz.
Syser atar mısınız ?

ÖNCELİKLE KUSURUMA BAKMAYIN FORUMDA YENİYİM KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİM YÖNETİCİLER GÖRÜRSE DOĞRU YERE AKTARILMASINI TALEP EDİYORUM.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Files(https://forum.turkmmo.com/konu/3465714-marek38-asilzade0212-filesi-sorunlar-cozuldu/#post19107778);

Arkadaşlar Marek38 Filesini kullanıyordum sunucuyu resetlememiz gerekti ve sıfırladık ardından serveri başlatırken şöyle bir sıkıntı yaşamaya başladık :

Bu böyle sonsuza kadar devam ediyor sürekli ve server açılmıyor daha önce de bir fileste aynı sorunu yaşamıştık ve lib dosyasında değişiklik yapmıştık ve düzelmişti fakat şimdi ne yaptıysam nafile yardımcı olursanız sevinirim.

Navicat şifren yanlış. Doğruca kontrol et ve olmazsa şu konuya bak :

https://forum.turkmmo.com/konu/2753422-filezilladan-navicat-sifresini-degistirmek-mustafa4040/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri