farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ofline shop hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muttalip333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 820

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ofline shop ver yalnız shopta banka bölümünde yang sınırıs 2T 147m ... ... Şeklinde ve sınırra dayandığı zaman parayı çekmiyor.Bu kadar fazla para çekemessin hatası veriyor bunu nasıl çözeriz acaba?Envanterdeki parayı 0lasakta olmuyor çünkü sanırım envanter sınırı 2t.Elimde SRC yok malesef.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

sende hepsini değil 1.999m'ni cek oyle cektiğinde parayı vermesi gerekiyor :)

Nasıl çekicem hocam 1.999m ? Altındaki yere yazılmıyor ki ora 2.147m silinmiyor.Ya onu çekicen yada onu çekicen yani bende ordaki sınırı 1t 999m yapmak istiyorum veya her çektiğimde 1t 1t çekilsin istiyorum saten.Alttaki yerden istediğin kadar çekemiyorsun yani

Nasıl çekicem hocam 1.999m ? Altındaki yere yazılmıyor ki ora 2.147m silinmiyor.Ya onu çekicen yada onu çekicen yani bende ordaki sınırı 1t 999m yapmak istiyorum veya her çektiğimde 1t 1t çekilsin istiyorum saten.Alttaki yerden istediğin kadar çekemiyorsun yani
bi skype eklermisin bi bakayım sorunu anlayamadım yang cekilen yere miktarını giremiyorsan pytonsal bi sorunda olabilir bi bakmak gerek sorun srcsel olmayabilir skype adresim:zahtimke

Src olmayan filesı neden kullanıyorsun. Srcli bir files kullan.
Hocam fileste fazla bir hata olmadığı için tercih ettik yapcak bişi yok bu saatten sonra.

bi skype eklermisin bi bakayım sorunu anlayamadım yang cekilen yere miktarını giremiyorsan pytonsal bi sorunda olabilir bi bakmak gerek sorun srcsel olmayabilir skype adresim:zahtimke

Ekledim hocam.Birde bu banka bölümündeki paraları navicatta nereye kaydediyor buga sokanları ordan bari halledeyim şimdilik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri