Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Hakkını vereceğim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 72

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

428

Maicon, kendisi için ödenen 8 milyon euro’nun boşa gitmeyeceğini söyledi: "Bu para, G.Saray'ın bana güvenini gösteriyor. Ben de bunu boşa çıkarmamak için her şeyi yapacağım. Defanstaki sorunları takım olarak çözeceğiz”

Galatasaray'ın Sao Paulo Kulübü'nden 4 yıllığına renklerine bağladığı , "Böyle büyük bir camiayla tekrar Avrupa'ya döndüğüm için çok mutluyum" dedi. Brezilyalı stoper, Slovakya kampında basının karşısına çıktı. Sambacı, takımda çok iyi karşılandığını belirterek, "Özellikle havalimanındaki karşılama beni çok etkiledi. Kariyerimdeki en özel anlardı. Şimdi bu güzel şeylerin cevabını sahada vermem gerekiyor. Bu forma için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.
Tek başıma yapamam

Defansif anlamda takıma katkı vermek için geldiğini vurgulayan Maicon, "Bu tabii ki tek başına yapabileceğiniz bir şey değil. Takım arkadaşlarımızla beraber geçen sezon yaşanan sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. Tecrübeli savunmacı, kendisi için ödenen yüksek bonservis bedeli ile ilgili soruyu ise, "Bu Galatasaray'ın bana ne kadar güvendiğini gösteriyor. Ben de bunu boşa çıkarmamak için her şeyi yapacağım" şeklinde yanıtladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri