Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

parça alıcam yardım lazım help me!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byastro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 155

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selam dostlar.
700tl bütcem var oyunlarda güzel bir fps almak istiyorum ne tür parçalar ile bilgisayarımı iyileştirebilirim ?

şuanki durum bu ;

işlemci : Pentium E2160 @ 1.80GHz
ekran kartı : GeForce GT 730
ram : 4GB ddr3
harddisk : 108gb boş alan

lolde en düşük ayarlarda 60fps alıyorum csgo yu sormayın bile 30fps gibi birşey herşes düşükte, herkes işlemcimin kötü olduğunu diyor kısacası 0'dan değilde bu bilgisayarı yükseltmem lazım donanımla ilgili pekde bilgim yok mesela atıyorum işlemci i3 ve ramlar ile uyumlu olcak yani bilgisayar yansın istemem ona göre parca önerirmisiniz bana sımdıden tesekkur edıyorum.

selam dostlar.
700tl bütcem var oyunlarda güzel bir fps almak istiyorum ne tür parçalar ile bilgisayarımı iyileştirebilirim ?

şuanki durum bu ;

işlemci : Pentium E2160 @ 1.80GHz
ekran kartı : GeForce GT 730
ram : 4GB ddr3
harddisk : 108gb boş alan

lolde en düşük ayarlarda 60fps alıyorum csgo yu sormayın bile 30fps gibi birşey herşes düşükte, herkes işlemcimin kötü olduğunu diyor kısacası 0'dan değilde bu bilgisayarı yükseltmem lazım donanımla ilgili pekde bilgim yok mesela atıyorum işlemci i3 ve ramlar ile uyumlu olcak yani bilgisayar yansın istemem ona göre parca önerirmisiniz bana sımdıden tesekkur edıyorum.
işlemcinizle başlıyaiblirsiniz ekran kartınız iyi durumda. ram de gayet yeterli küçük oyunlar için. ve hardisk de olarak 1tb bir hardisk alabilirsiniz 7200rpm. Yani alacaklarınız

Anakart 1151 pin destekli
İşlemci olarak i3 6100
Seagete 7200 Rpm 1Tb Bir HDD

Hemen hemen fiyatı 700tl civarı tutar gibime geliyor. Bu arada psu kaç wat?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri