Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ Client-Pack] Metin2 Official Unpacked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dosyaları Şimdi Hatırladım sanırım bu linklerin hepsini metin2 de unpackdan aldın Paylaşmıştım bunları bi ara

aynen ben sadece turkmmoda bulunusun diye buraya aldım yarın birgün hepsini teker teker paylaşacaklar zaten bende toplu paylaştım hepsinden önce ayrıyeten yeni olarak son 17.2 ve 17.3 güncellemeside var bilgin olsun.

[ALINTIDIR AMAÇ TÜRK FORUMLARINDAN YABANCI FORUMLARA GİDİLMEMESİDİR]

Arkadaşlar Şimdiye Kadar Gelen ve Bundan sonra gelecek olan güncelleme Packlerinin Paylaşımı Burdan Yapıalcaktır. Takipte Kalınız.

17.0.7 whole unpacked client:

17.0.12 whole unpacked client: ( Bu Güncellemeye Kadar Gelmiş Olan Tüm Packleri İçerir )

17.1 updates only:

v17.2 and the v17.3 patches.

Güncelleme Geldikçe, Konuda Güncellenecektir.
24 saat içinde virüstotal ekleyiniz.

[ALINTIDIR AMAÇ TÜRK FORUMLARINDAN YABANCI FORUMLARA GİDİLMEMESİDİR]

Arkadaşlar Şimdiye Kadar Gelen ve Bundan sonra gelecek olan güncelleme Packlerinin Paylaşımı Burdan Yapıalcaktır. Takipte Kalınız.

17.0.7 whole unpacked client:

17.0.12 whole unpacked client: ( Bu Güncellemeye Kadar Gelmiş Olan Tüm Packleri İçerir )

17.1 updates only:

v17.2 and the v17.3 patches.

Güncelleme Geldikçe, Konuda Güncellenecektir.
24 saat içinde virüstotal ekleyiniz.
Arkadaşım uyarı yapmış son 2 saatiniz kaldı. Aksi taktirde konu tarafımca kapatılıp editlenecektir.

Arkadaşım uyarı yapmış son 2 saatiniz kaldı. Aksi taktirde konu tarafımca kapatılıp editlenecektir.

virüs total 128 mb dan yüksek dosyaları kabul etmiyor biri taratıp atabilrmi pc de viüs proğramı yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri