Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sa ben sıze kendımı tanıtayım ıstanbul da oturuyorum metın2 yı ılk açıldıg seneden berı oynuorum gm lık yapmadım ama çok sw ye gırdım gm lıkten anlamıyolar event te metın çagırmasını bıle bılmıyolar lutfen gm seçerken dıkkatlı olalım ayrıyeten ben gm olarak sçılceksem oyun içi sorunlar panel vs. deılde oyundakı enventlerle tanıtım la ılgılenırım mesela gm lık yaptıgım sw nın hergun 2-3 defa tanıtımını yaparım 3 krallıgında eventlerını hallederrım kod bankası mevcuttur ve 6 tane kod bankam vardır bunlar npc çagırma boss ıtem kure kodları degısık metın kodları felan mevcuttur ulasım ıçın muhammed.burhan@hotmail.com söyledıgım gıbı hergun tanıtım yaparım oyunda ıstenılen saat kadar onlıe olurum oyun ıçı kufur hakaret hıle kullanım konularındada yardıın dokunur bı kaç eksığım vardır ısallah sızlerın yardımıyla ustesınden gelırım gm lık yapmadım ama yapabılırım