Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhabalar,
1.İstediğim sistem şu ok takıldığı zaman ninja'nın arkasında bir ok çantasının belirlenmesini istiyorum
Yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler .
1.İstediğim sistem şu ok takıldığı zaman ninja'nın arkasında bir ok çantasının belirlenmesini istiyorum
Son düzenleme:
Öncelikle Merhabalar,
Eğer ok çantası giyili ise paket yoluyla cliente evet giyili verisini göndeririz , ardından karakterde belirmesi için gamelibden bir kaç ayarlama yaparız , item_scale.txt den kadın erkek için pozisyon ayarlarız bu şekilde yazılabilir fakat benimde düşüncem 10 11 çeşit ok çantası olması ve bu ok çantalarının içine ok koyulabilmesi
çokmu abarttım acaba 
hahha o kadar gelişmiş olmasına gerek yok sadece bir ok çantası yapılıp ok varsa içinde ok gözükür ok yoksada ok ve çantası kaybolur 

hahha o kadar gelişmiş olmasına gerek yok sadece bir ok çantası yapılıp ok varsa içinde ok gözükür ok yoksada ok ve çantası kaybolur![]()
o zaman 2 çeşit ok çantası olur biri Buzul Kralın Ok Çantası biride Alev Kralın Ok Çantası bu çantalar takıldığında Dondurma Şansı ve Yakma Şansı bonusları verirler Dondurma Şansı bonusu vurdukça daha fazla hareket hızı ve saldırı hızı azaltan bir Stacklı affecte dönüşür . ( Wom2'de var )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)