Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hesap.cfg ler belirlediğiniz klasörde yoksa otomatik olarak oluşmasını istiyorsanız şu şekilde yapın.
Kod:hesap1 = open('lib/settings/hesap1.cfg', "r") hesap2 = open('lib/settings/hesap2.cfg', "r") hesap3 = open('lib/settings/hesap3.cfg', "r") hesap4 = open('lib/settings/hesap4.cfg', "r")
değiştirin.
Kod:hesap1 = open('lib/settings/hesap1.cfg', "a+") hesap2 = open('lib/settings/hesap2.cfg', "a+") hesap3 = open('lib/settings/hesap3.cfg', "a+") hesap4 = open('lib/settings/hesap4.cfg', "a+")
a+ : Bu kip bir dosyayı hem yazma hem de okuma yetkisiyle açar. Eğer dosya zaten disk üzerinde mevcutsa içeriğinde herhangi bir değişiklik yapılmaz. Bu kipte açtığınız bir dosyaya eklediğiniz veriler varolan verilere ilave edilir. Eğer belirttiğiniz adda bir dosya yoksa Python otomatik olarak o adda bir dosyayı sizin için oluşturacaktır.
yapan arkadaşlar
lib ' içine settings olusturup icine atsin hesap cfgleri
yapan arkadaşlar
lib ' içine settings olusturup icine atsin hesap cfgleri
a evet onu söylemeyi unutmuşum ben öyle kullanıyorum

a evet onu söylemeyi unutmuşum ben öyle kullanıyorum![]()
hesap kaydedıyorum oyunda ckıp gırınce eskıler geliyor .d
yes .d ben eski haline aldm yinedea+ yapınca mı öyle oldu![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...