HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dostum sadece ismi öyle intrologin.py bakablrisn 6 chli. icinz rahat olsn düzelteyim
hesabı sildiğinizde oyuna giremiyorsunuz hata veriyor pack klasorune girip hesap1.cfg oluşturmanız gerekiyor ki oyuna girebilesiniz oyuncular için sıkıntı oluşturur yapamazlar bunun için ne yapabiliriz.
post içinde cevap verebilirsen çok sevinirim.
hesabı sildiğinizde oyuna giremiyorsunuz hata veriyor pack klasorune girip hesap1.cfg oluşturmanız gerekiyor ki oyuna girebilesiniz oyuncular için sıkıntı oluşturur yapamazlar bunun için ne yapabiliriz.
fixini koydum 4 chmi 6 chmi kullnıyorsun
6 chliyi ekleyince 4 ch görünüyor 6 olarak düzenleyip konuyu editlersen sevinirim.
Düzenlendi. Test ettm
onu yapamayan varsa hiç bu işlere bulaşmasın o zaman bro xdhesabı sildiğinizde oyuna giremiyorsunuz hata veriyor pack klasorune girip hesap1.cfg oluşturmanız gerekiyor ki oyuna girebilesiniz oyuncular için sıkıntı oluşturur yapamazlar bunun için ne yapabiliriz.
kardeşim halen aynı anlamadınki sen beni 6chli filesde 4chmi gözüksün garezinmi var bana xdDüzenlendi. Test ettm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...