- Konular
- 171
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 140
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
11.06.2017 tarihinde yayın hayatına başlayan 'ULUSAL GAMING'xPIYONx tarafından kurulmuştur.Yeni açıldığı için henüz üyelere sahip değil,ancak kısa sürede bize yakışır üyeler bulacağımızı düşünüyorum.Loncanın kurucusu olarak SAYGI kelimesine çok önem veriyorum.Bu loncaya girecek kişilerinde bunun bilincinde olmasını diliyorum.Bu loncaya her önüne geleni almayacağız.Bizim için ne itemin,ne levelin bir önemi var.Bizim için en önemli unsur saygılı olmasıdır.Hem kendi loncasına hem de diğer loncalara karşı saygı duymayı bilenlere kapımız sonuna kadar açıktır.
Kendim küfüre ve hakarete sonuna kadar karşıyım.Loncaya girecek kişilerinde bu konuda duyarlı olacaklarını umuyorum.Çoğu serverda bireysel olarak oynuyorum fakat artık bir lonca oluşturmanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Malesef ki serverlarda ki her lonca kaliteli olmuyor ve malesef ki saygı yok denecek kadar az.Bunun için kendi çevremi oluşturmaya karar verdim bu loncayı açtım.Lonca adı ULUSAL olarak belirledim,hem türkçe olmasından dolayı hem de sevdiğim bir cümle olmasından dolayı bu adı kullanmaya karar verdim.
Bu loncaya giren kişiler bunları kabul etmiş sayılır.
1-) Kesinlikle küfür ve hakaret etmek yasaktır.
2-) Oyun içinde diğer oyunculara karşı saygılı olunmalıdır.
3-) Mikrofon şart değil ancak daha iyi iletişim sağlayabilmemiz açısından olursa iyi olur.
4-) Egolarından kurtulmuş,belli bir olgunluğa erişmiş kişi olmalısınız.
5-) Mağlubiyette karşı tarafı tebrik etmeyi bilmeli.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
günceeell
- Konular
- 115
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 7d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
![]()
11.06.2017 tarihinde yayın hayatına başlayan 'ULUSAL GAMING'xPIYONx tarafından kurulmuştur.Yeni açıldığı için henüz üyelere sahip değil,ancak kısa sürede bize yakışır üyeler bulacağımızı düşünüyorum.Loncanın kurucusu olarak SAYGI kelimesine çok önem veriyorum.Bu loncaya girecek kişilerinde bunun bilincinde olmasını diliyorum.Bu loncaya her önüne geleni almayacağız.Bizim için ne itemin,ne levelin bir önemi var.Bizim için en önemli unsur saygılı olmasıdır.Hem kendi loncasına hem de diğer loncalara karşı saygı duymayı bilenlere kapımız sonuna kadar açıktır.
Kendim küfüre ve hakarete sonuna kadar karşıyım.Loncaya girecek kişilerinde bu konuda duyarlı olacaklarını umuyorum.Çoğu serverda bireysel olarak oynuyorum fakat artık bir lonca oluşturmanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Malesef ki serverlarda ki her lonca kaliteli olmuyor ve malesef ki saygı yok denecek kadar az.Bunun için kendi çevremi oluşturmaya karar verdim bu loncayı açtım.Lonca adı ULUSAL olarak belirledim,hem türkçe olmasından dolayı hem de sevdiğim bir cümle olmasından dolayı bu adı kullanmaya karar verdim.
Bu loncaya giren kişiler bunları kabul etmiş sayılır.
1-) Kesinlikle küfür ve hakaret etmek yasaktır.
2-) Oyun içinde diğer oyunculara karşı saygılı olunmalıdır.
3-) Mikrofon şart değil ancak daha iyi iletişim sağlayabilmemiz açısından olursa iyi olur.
4-) Egolarından kurtulmuş,belli bir olgunluğa erişmiş kişi olmalısınız.
5-) Mağlubiyette karşı tarafı tebrik etmeyi bilmeli.
Sizi Ve Oyuncularınızı Serverimize Oynamaya Bekliyoruz Tanıtım Konumuz: https://forum.turkmmo.com/konu/3547118-hunkarmt2-98-105-kostumlu-petli-betali-wslik-server
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Loncanıza Başarılar Dilerim ..
w w w . N e o m 2 . c o m
w w w . N e o m 2 . c o m
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)