Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar .
Ben necaticeza45 bugün sizlere bomba gibi bir paylaşım yapacağım
Bu paylaşımımdan sonra herkesin kendine has wolfteam pvp server oluşturacağı kanısındayım.
İlk Olarak Dosyaları vereyim.
Client IP Change Tool & WolfteamLauncher , XFS Editör (İstemci IP değiştirme & Wolfteam Başlatıcısı , XFS Editörü) :
Server(Wolfteam Emülatörü) :
Wolfteam pvp kurulum kanıtı :
Bir teşekkür yeterli!
Eğer yapamayan olursa yazsın yardım ederim.

Bu paylaşımımdan sonra herkesin kendine has wolfteam pvp server oluşturacağı kanısındayım.
Client IP Change Tool & WolfteamLauncher , XFS Editör (İstemci IP değiştirme & Wolfteam Başlatıcısı , XFS Editörü) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Server(Wolfteam Emülatörü) :
Bir teşekkür yeterli!
Merhaba
Kurduğunuza dair videolar ve içerikler ile içeriğinizi mükemmelleştirebilirsiniz.
Kurduğunuza dair videolar ve içerikler ile içeriğinizi mükemmelleştirebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar .
Client IP Change Tool & WolfteamLauncher , XFS Editör (İstemci IP değiştirme & Wolfteam Başlatıcısı , XFS Editörü) :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Server(Wolfteam Emülatörü) :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir teşekkür yeterli!
Yetkililer bildirimde bulunmamış ama olsun
24 saat içerisinde Virüstotal ekleyeceğim bilginize.
Keşke yetkililer uyarsaydı da virüstotal ekleseymişim neyse sıkıntı yok kendime kuralım artık bu konu açtığımda direk virüstotal bulunduracağım
24 saat içerisinde Virüstotal ekleyeceğim bilginize.Keşke yetkililer uyarsaydı da virüstotal ekleseymişim neyse sıkıntı yok kendime kuralım artık bu konu açtığımda direk virüstotal bulunduracağım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)