Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Exp ve Gold Ayarları

alperdinho

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
37
Online süresi
3970s
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
Başarım Puanı
93
TM Yaşı
8 Yıl 11 Ay 3 Gün
MmoLira
36
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3498408-frozen-files-bol-donusumlu-6-tasli-petli-kostumlu-yeni-mapli-ch-dusmesiz/

bu filesi kullanıyorum exp ve yankları düzenlemede problem yaşıyorum..

-Files'ta ki db den mob_proto 'yu acamiyorum. sadece kısayol var ve adresi yok
-Sql de ki tabloları verileri güncelledim ama olmadı bazı moblarda oldu bazılarında düzenlemeler gerçekleşmedi..

1-) Db/mysql Veri tabanı
bq_UopUsSuyr6aHNT8Zizw.png

2-) Server Files Mon_proto.txt
LwKDO156QUybJifpYyZeNg.png

3-) Mob_proto.txt dosya yok..

YI5JwWc0SlmvQ0uKEEQLVQ.png

4-) Sonuç ;

50 Lv mob kestiğin zaman

a-) Önce
Vx8UzfrXSAygDCI-p54aTw.png

b-) Sonra
J_DvcJzkTNafQsLIajGG7Q.png

Son düzenleme:
bir arkadaş 1200 tl ücretli files almış depoya item koyulduğunda item kayboluyor. ne kadar garip değil mi ?
o fiyatı isteyeceksin ve böyle önemli bir sorun bulunacak. gel gelelim satan kişide 2 haftadır ortada olmayınca konuda ilgimi çektiğinden bir şekilde çözümü buldum. anlatmak istediğim ücretli yada ücretsiz kodlama bilmeyip ara altakini yapıştır mantığıyla birşeyler ekleyip onu ücret karşılığı satanlardan oyun falan alınmaz. ne eklediğini, neyi değiştireceğini, değiştiğinde oyuna nasıl bir etkisi olacağını bilen biri olmadığı sürece ücretlide olsa sorunsuz gibi görünsede sorun mutlaka ama mutlaka çıkacaktır.
alper senin soruna gelince
kimi düzeldi kimi düzelmedi dediğinde mob_protoyu nereden nasıl açacağını bulmuş oluyorsun.
düzelmeyenler demekki düzeltilememiş ne değiştirmek istiyorsun nasıl bir işlem yaptın anlatmamışın. böyle nasıl çözüm bulacağız

Sana kelimeler kifayesiz...
üstad amacınız ne anlamıyorum :S sorum var ki soru-cevap alanına yazıyorum. eğer bildiğiniz birşey var ve sorunla ilgili ise paylaşmakta isterseniz buyrun dinliyorum

bir arkadaş 1200 tl ücretli files almış depoya item koyulduğunda item kayboluyor. ne kadar garip değil mi ?
o fiyatı isteyeceksin ve böyle önemli bir sorun bulunacak. gel gelelim satan kişide 2 haftadır ortada olmayınca konuda ilgimi çektiğinden bir şekilde çözümü buldum. anlatmak istediğim ücretli yada ücretsiz kodlama bilmeyip ara altakini yapıştır mantığıyla birşeyler ekleyip onu ücret karşılığı satanlardan oyun falan alınmaz. ne eklediğini, neyi değiştireceğini, değiştiğinde oyuna nasıl bir etkisi olacağını bilen biri olmadığı sürece ücretlide olsa sorunsuz gibi görünsede sorun mutlaka ama mutlaka çıkacaktır.
alper senin soruna gelince
kimi düzeldi kimi düzelmedi dediğinde mob_protoyu nereden nasıl açacağını bulmuş oluyorsun.
düzelmeyenler demekki düzeltilememiş ne değiştirmek istiyorsun nasıl bir işlem yaptın anlatmamışın. böyle nasıl çözüm bulacağız
+1 katılıyorum sana. Durmak yok yola devam :rolleyes:.
üstad amacınız ne anlamıyorum :S sorum var ki soru-cevap alanına yazıyorum. eğer bildiğiniz birşey var ve sorunla ilgili ise paylaşmakta isterseniz buyrun dinliyorum
Dediğim laf ise sorununu düzgün açıklayamamandan dolayı dedim onu o_O

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri