Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Kuşak quest ve Auto Patcher

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar iyi günler 2 sorun olucak:

1 : Kuşak quest

Dün bir arkadaş yardım etmeye çalıştı fakat dedikler olmadı kuşak sistemim var buyukhosting ile çalışıyorum, kuşaklar %100 geçiyor bunun oranını ayarlayamıyorum acces.txt oluşturup kod ve 80 yazdım kaydettim fakat hala %100 geçiyor nasıl olduğunu bilen var mı?

2 : Auto Patcher

Auto Patcher aldık fakat bilişimin verdiği packleri attığımız da ???? veriyor ve oyun açılmıyor. Daha önce ki packi attığımızda açılıyor patcher filezilla bilgileri elimde ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler şimdiden...

Dün bir arkadaş yardım etmeye çalıştı fakat dedikler olmadı kuşak sistemim var buyukhosting ile çalışıyorum, kuşaklar %100 geçiyor bunun oranını ayarlayamıyorum acces.txt oluşturup kod ve 80 yazdım kaydettim fakat hala %100 geçiyor nasıl olduğunu bilen var mı?

Auto Patcher aldık fakat bilişimin verdiği packleri attığımız da ???? veriyor ve oyun açılmıyor. Daha önce ki packi attığımızda açılıyor patcher filezilla bilgileri elimde ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler şimdiden...
Buyukhosting :D. Neyse bunları aldığınız bilişime şikayet olarak iletebilirsin.

1. sorun bu bilgiyi size ben vermiştim. tekrar söylüyorum eğer acce sistem varsa sorun çözülür. eğer sash sistem varsa source üzerinden yapılacak o biraz uzun işlem. önce hangi sistem olduğunu öğrenin.

acce.txt içinde bir adet percent kodlaması yok.
ayrı ayrı kuşakların dönüşüm kodları var.
hepsini değişirmeniz gerekiyor.
kendim denedim
percent 80
% 80 oranında geçeceğini söylüyor.
percent 1 yaptım en az 30 adet yükseltme yapmaya çalıştırm. bir tanesi yükseldi.

örnek
Kod:
section
npc    20406
item     85001    1
reward    85002    1
abs_chance_min    5
abs_chance_max    5
gold    1000000
percent    1
end

burada 85001 kodlu kuşağı 85002 yapacağınından bahsediyor.
85002 olması için şartlarda. 1000000 yang ve % 1 oranında geçir denilmiş
abs ise geçtiğinde emiş derecesinin kaç olacağını söylüyor en düşük ve en yüksek ikiside 5 olduğundan yükseltme başarılı olursa %5 emiş derecesi ile gelecek.
https://i.hizliresim.com/Ln4Lrj.jpg

Ln4Lrj.jpg

2 sorun.
oto pack sitenizden pack doslayarını çekmekte. pack dosyalarını görmeden tahminde bulunabilirim.
sitenize eklenen pack dosyaları sizin oyun ile uyumlu olmadığından yada sorunlu olduğundan yeni gelen packlar sizin oyunu açmıyor.
görünen bu.

Son düzenleme:

Teşekkürler şimdiden...

AUTO PACK KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri