HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, güzel yorumlarınız için teşekkürler.
5-6 yıl önce sunucu kiraladım bu işlemlerde herhangi bi sorun yaşamadım yaşasaydım onuda söylerdim sunucu kurması en zahmetsiz iş onlar için parayı alıyorlar sonra uğraşmıyorlarilk yorumunda da öyle demiyosun hani çok memnundun .d
Attığın kod bloğunu buraya yapıştırır mısın? insanlar görsün nasıl çalıştığını yazılım bilgisi olan arkadaşlar karar versin videolu kanıt attım daha utanmadan burada bizi suçlu göstermeye çalışıyorsun bilişim suçlarına mı başvuralım ?
Kardeşim kodlamadan gram anladığın yok yinede seni adam yerine koyup cevaplayacağım itemin yere düşmesi aslında sorun değil ama ben sana yinede yardımcı olmaya çalışıyorum, sana kodla ifade edeyim.
Kod:
if (cell != -1)
{
if (pItem->IsDragonSoul())
pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(DRAGON_SOUL_INVENTORY, cell));
#ifdef WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM
else if (pItem->IsSkillBook())
pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, cell));
else if (pItem->IsUpgradeItem())
else if (pItem->IsStone())
else if (pItem->IsSandik())
#endif
else
pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY,cell));
}
else
{
pItem->AddToGround(ch->GetMapIndex(), ch->GetXYZ());
pItem->StartDestroyEvent();
pItem->SetOwnership(ch, 60);
}
Bu kod while döngüsü içersindeki kod, offlineshop_item tablosundaki itemleri sonsuz döngüyle envanterine yollayan kod, eğer envanterinde yer yoksa elsesi çalışır ve alınmayan itemleri yere gönderir ve 60 saniye boyunca sahibinin ismiyle yerde kalır.
Yani senin bug diye söylediğin şey bug değil kodlama bu şekilde yapılmış
Biz yinede seni kırmayıp ekstra bir kod yazarak envanter kontrolü yaptırdık envanterde 30 dan daha az slot bulunuyorsa bloğun çalışmaması için..
Son düzenleme:
haklıKardeşim kodlamadan gram anladığın yok yinede seni adam yerine koyup cevaplayacağım itemin yere düşmesi aslında sorun değil ama ben sana yinede yardımcı olmaya çalışıyorum, sana kodla ifade edeyim.
Kod:if (cell != -1) { if (pItem->IsDragonSoul()) pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(DRAGON_SOUL_INVENTORY, cell)); #ifdef WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM else if (pItem->IsSkillBook()) pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, cell)); else if (pItem->IsUpgradeItem()) pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, cell)); else if (pItem->IsStone()) pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, cell)); else if (pItem->IsSandik()) pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, cell)); #endif else pItem->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY,cell)); } else { pItem->AddToGround(ch->GetMapIndex(), ch->GetXYZ()); pItem->StartDestroyEvent(); pItem->SetOwnership(ch, 60); }
Bu kod while döngüsü içersindeki kod, offlineshop_item tablosundaki itemleri sonsuz döngüyle envanterine yollayan kod, eğer envanterinde yer yoksa elsesi çalışır ve alınmayan itemleri yere gönderir ve 60 saniye boyunca sahibinin ismiyle yerde kalır.
Yani senin bug diye söylediğin şey bug değil kodlama bu şekilde yapılmış
Güçlü Ve yıllardır ayakta duran bir firma özellikle makineleri sağlam Basarılarin devamini dilerim. <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)