- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Olarak Bildiğiniz üzere Counter Strike 1.6 & TeamSpeak 3 Sunucumuz Tekrar Hizmete Girmiş Bulunmaktayız.
Sizlerde 20 TLden başlayan fiyatlarla 30+2 Kişi Kapasiteli Counter Strike 1.6
512 Kişilik TeamSpeak 3 Servere Sahip Olmak için Facebook Sayfamızdan Bizlere Mesaj Gönderiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 76
- Online süresi
- 6h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 420
- DevLira
- 0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Olarak Bildiğiniz üzere
Counter Strike 1.6 & TeamSpeak 3 Sunucumuz Tekrar Hizmete Girmiş Bulunmaktayız.
Sizlerde Ücretsiz Olarak 30+2 Kişi Kapasiteli Counter Strike 1.6
512 Kişilik TeamSpeak 3 Servere Sahip Olmak için Şartları Okuyunuz. Ardından Facebook Sayfamızdan Bizlere Mesaj Gönderiniz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1 - ) Server ve Ts Alacak Kişinin Yaşının En az 17 Olması Gerektir.
2 - ) Server ve Ts Alacak Kişinin En Az +20 kişilik Bir Clana Sahip Olması Gerek.
3 - ) Serveri ve Ts'yi verdiğimiz andan itibaren Serveri'ni ve Ts'sini Tanıtacak Reklam Yapacak ve 3 Gün içinde Serveri Dolduracak. Eğerki Dolduramazsa Serverin 4.cü Günü Ellerinden Alınır.
Bende diyorum ki neden koskaca IP sırasında sadece 18 tane sunucu aktif ( izin vermediğiniz halde hiçbir serverda da +20 user gör(e)medim açıkçası .. ) Hocam millet istediği gibi sunucu alır , user çeker çekmez , reklam yapar yapmaz bu sizi ilgilendirmez ki
Eğer dolduramaz ise 4. günü elinden alınacakmış ne hakla hocam ille orda oynayacaklar diye bir şey yok ki
Fazlasıyla kısıtlamışsınız milleti böyle ticaret eğer ki bana sorarsanız olmaz , kusura bakmayın . İyi Forumlar .
- Konular
- 1,488
- Reaksiyon Skoru
- 404
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 233
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
+1 . Galiba son çırpınışlar...Bende diyorum ki neden koskaca IP sırasında sadece 18 tane sunucu aktif ( izin vermediğiniz halde hiçbir serverda da +20 user gör(e)medim açıkçası .. ) Hocam millet istediği gibi sunucu alır , user çeker çekmez , reklam yapar yapmaz bu sizi ilgilendirmez kiEğer dolduramaz ise 4. günü elinden alınacakmış ne hakla hocam ille orda oynayacaklar diye bir şey yok ki
Fazlasıyla kısıtlamışsınız milleti böyle ticaret eğer ki bana sorarsanız olmaz , kusura bakmayın .
İyi Forumlar .
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
inşallah eski mygamearea geri dönecektir bundan emin olabilirsiniz.CSGO ve 1.6 Sunucularında iyi iş yapacagız ilerleyen zamanlarda.)Bende diyorum ki neden koskaca IP sırasında sadece 18 tane sunucu aktif ( izin vermediğiniz halde hiçbir serverda da +20 user gör(e)medim açıkçası .. ) Hocam millet istediği gibi sunucu alır , user çeker çekmez , reklam yapar yapmaz bu sizi ilgilendirmez kiEğer dolduramaz ise 4. günü elinden alınacakmış ne hakla hocam ille orda oynayacaklar diye bir şey yok ki
Fazlasıyla kısıtlamışsınız milleti böyle ticaret eğer ki bana sorarsanız olmaz , kusura bakmayın .
İyi Forumlar .
- Konular
- 76
- Online süresi
- 6h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 420
- DevLira
- 0
inşallah eski mygamearea geri dönecektir bundan emin olabilirsiniz.CSGO ve 1.6 Sunucularında iyi iş yapacagız ilerleyen zamanlarda.)
inşAllah hakkınızda hayırlısı olur .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)