- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 303
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Quest için teşekkürler.Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Diliyorum.
Bir arkadaşın(@tatal) isteği üzerine yazmış olduğum questtir, kesinlikle alıntı değildir. Öncelikle ona teşekkür ediyorum.
Quest Amacı:
Lonca artı basma vs. gibi durumlarda loncanıza yang gelir. Bu yangı lonca liderinin çekmesi için ayarlanmış bir questtir.
Quest İçin Gerekenler:
1- Sisteminize "mysql_query" komutu düzgün çalışmalı.
Quest Özellikleri:
1- Tüm bayrakların "Köy Gardiyanı" NPC 'sine entegre edilmiştir. (Sizin filesinizde farklı ise değiştiriniz.)
2- Sadece lonca lideri yangı çekebilir.
3- Yang değişiklikleri anlık yapılmaktadır. Database 'ye anlık eklenir.
4- Max. yang 2T olarak ayarlanmıştır, değiştirebilirsiniz.
Bir teşekkür pls
![]()
![]()
![]()
![]()
Quest Buyrun:
guild_yang.lua
Kod:quest guild_yang begin state start begin when guild_man1.chat."Lonca: Yangı Çek" or guild_man2.chat."Lonca: Yangı Çek" or guild_man3.chat."Lonca: Yangı Çek" with pc.is_guild_master() begin g_yang=guild_yang.get_guild_yang(pc.get_guild()) say_title("Köy Gardiyanı:") say("Merhaba "..pc.get_name()) say("") say("Demek loncanda biriken yangı çekmek istiyorsun.") say("Öyleyse önce şu bilgilere göz atmalısın:") say("") say_reward("Loncada Biriken Yang: "..g_yang) say("") say("Coded By TURKMMO-Scorpion1453 Emek hırsızlıgı yapmayalım.") say("Loncandanda biriken yangı çekmek istiyor musun?") say("") main_sec=select("Evet, şimdi almak istiyorum.","Hayır, belki daha sonra.") if main_sec==2 then return end if g_yang==0 then return end if g_yang+pc.get_money() < 2000000000 then -- 2 T guild_yang.set_guild_yang(pc.get_guild(), g_yang) pc.change_money(g_yang) else chat("<Lonca: Yang> Çok fazla yanga sahip oluyorsunuz.") return end end function get_guild_yang(id) return mysql_query("SELECT gold FROM player.guild WHERE id="..id.."")["gold"][1] end function set_guild_yang(id, deger) mysql_query("UPDATE player.guild SET gold=gold-"..deger.." WHERE id="..id.."") end end end
Eğer lua da uzmansanız loncadaki bütün üyeleri çağırmalı bir quest yazabilirmisiniz sadece lonca başkanı kullanacak tabii.
- Konular
- 89
- Çözüm
- 240
- Online süresi
- 22d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 2,203
- DevLira
- 0
Quest için teşekkürler.
Eğer lua da uzmansanız loncadaki bütün üyeleri çağırmalı bir quest yazabilirmisiniz sadece lonca başkanı kullanacak tabii.
Yorumunuz için teşekkürler.
Bahsettiğiniz sistem source konularında olması lazım, lonca toplantı sistemi diye aratırsanız bulabilirsiniz.
İyi forumlar. Konu güncel.
- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 303
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Evet onla uğraşmak istemediğimden demiştimYorumunuz için teşekkürler.
Bahsettiğiniz sistem source konularında olması lazım, lonca toplantı sistemi diye aratırsanız bulabilirsiniz.
İyi forumlar. Konu güncel.
.- Katılım
- 28 May 2017
- Konular
- 89
- Çözüm
- 240
- Online süresi
- 22d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 2,203
- DevLira
- 0
Evet onla uğraşmak istemediğimden demiştim.
Quest ile yaılabilirliği hakkında biraz şüpeliyim; sourceyle hem daha şık, hem de daha kesin olur. Ayrıca şu aralar başka bir questle ilgileniyorum. ondan sonra belki(düşük ihtimal, daha çok bilinmeyenler üzerine çalışıyorum.) bakabilirim.
İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)