Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Türk futbolunun 1 numarası Yıldırım Demirören, 2016-2017 sezonunu ve gündemdeki konuları ''Stadyum Özel''de değerlendirdi. A Milli Takım'daki krize değinen Demirören, Arda Turan'ın her ne olursa olsun Milli Takımı bırakma lüksünün olmadığını söyledi. Yıldırım Demirören, gazeteci Bilal Meşe'ye Arda'ya dava açmaması konusunda ricada bulunduğunu ifade etti.
Tribün kapatma cezasının önümüzdeki sezon da devam edeceğini kaydeden TFF Başkanı, Süper Lig'de takım sayını 20'ye çıkarma konusunun gündemlerinde olmadığı belirtti.
Demirören, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına adaylığı için ise "Şu anda en güçlü aday biziz. İnşallah EURO 2024'e ev sahipliği yapacağız" dedi.
İşte Yıldırım Demirören'in açıklamaları:
"Arda kararını hemen verdim"
"Arda olayını uçaktan hemen sonra öğrendim. Ardından anında karar verdim. Hocamızla konuştuk, olayların detaylarını öğrendim. Yönetim Kurulu olarak kararımız çok netti. Hocamızın da kararı aynıydı. Arda, hocasıyla yaptığı konuşmadan sonra beni aradı."
Tribün kapatma cezasının önümüzdeki sezon da devam edeceğini kaydeden TFF Başkanı, Süper Lig'de takım sayını 20'ye çıkarma konusunun gündemlerinde olmadığı belirtti.
Demirören, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına adaylığı için ise "Şu anda en güçlü aday biziz. İnşallah EURO 2024'e ev sahipliği yapacağız" dedi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İşte Yıldırım Demirören'in açıklamaları:
"Arda kararını hemen verdim"
"Arda olayını uçaktan hemen sonra öğrendim. Ardından anında karar verdim. Hocamızla konuştuk, olayların detaylarını öğrendim. Yönetim Kurulu olarak kararımız çok netti. Hocamızın da kararı aynıydı. Arda, hocasıyla yaptığı konuşmadan sonra beni aradı."