- Konular
- 763
- Online süresi
- 7h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 275
- MmoLira
- 1,092
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşletme Yönetimi Programının temel amacı; temel işletmecilik bilgilerine sahip, çalıştığı kurumun sahip olduğu üretim faktörlerinden en iyi biçimde yararlanmayı sağlayacak çalışma düzenini planlayabilen; yönetim, üretim ve pazarlama çalışmalarında, kurumun harcamalarını saptamada muhasebe, araştırma, geliştirme alanında işletmecinin verdiği görevleri yerine getirebilen; gerektiğinde yaratıcı öneri ve çözümler bulabilen ve çıktıları denetleyebilen nitelikli meslek elemanları yetiştirmektir.
İşletme yönetimi programından mezun olan öğrencilerimiz çeşitli sektörlerde kurumların finans- muhasebe, insan kaynakları, halkla ilişkiler, pazarlama, kalite, üretim, satış, satın alma gibi çok farklı departmanlarında görev alabilecek teorik ve teknik donanıma sahiptir.
İşletme yönetimi programından mezun olan öğrencilerimiz çeşitli sektörlerde kurumların finans- muhasebe, insan kaynakları, halkla ilişkiler, pazarlama, kalite, üretim, satış, satın alma gibi çok farklı departmanlarında görev alabilecek teorik ve teknik donanıma sahiptir.