HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, sürekli olarak soru-cevap alanına konu açmaktan yoruldum ve öğrenmiş olduğum bir kaç bilgiyi paylaşmak istiyorum..
İlk önce vermiş olduğum linkten dosyayı indirip arşivi açıyoruz.
1-) Yapmak istediğimiz logoyu oluşturma
- Adobe PhotoShop CS 5.1 ile düzenlemeleri yapıyoruz.
2-) png uzantılı dosyaları Locale_tr ve ya Locale_de \locale\fetihonlinelogo konumuna atıyoruz.
- eklediğimiz dosyaları o konumdaki png den jpg ye.bat dosyasına çift tıklayarak uzantılarını değiştiriyoruz. İsteyen tek tek de değiştirebilir.
-
Kod:
## Board { "name" : "bg1", "type" : "expanded_image", "x" : 0, "y" : 0, "x_scale" : float(SCREEN_WIDTH) / 1024.0, "y_scale" : float(SCREEN_HEIGHT) / 768.0, "image" : "locale/tr/ui/serverlist.sub", }, - alanının hemen altına şu satırları ekliyorsunuz.
-
Kod:
## Logom |Alperdinho| { "name" : "bg2", "type" : "expanded_image", "x" : (SCREEN_WIDTH - 130) / 2-105, # eklenecek resim objesinin x kordinantı "y" : (SCREEN_HEIGHT - 580), # eklenecek resim onjesinin y kordinantı "type" : "ani_image", "x_scale" : float(SCREEN_WIDTH) / 1024.0, "y_scale" : float(SCREEN_HEIGHT) / 768.0, # olusturdugumuz resimlerin tuval boyuyu "delay" : 6, #birim zamandaki bekleme süresi "images" : ( "locale/fetihonlinelogo/1.jpg", #resimlerin isimleri ve adreslerine dikkat edelim. "locale/fetihonlinelogo/2.jpg", #.jpg dışındaki uzantılarda ben hata aldım bilginiz olsun.. :) "locale/fetihonlinelogo/3.jpg", # istediğiniz kadar adres ekleyebilir ve ya silebilirsiniz. "locale/fetihonlinelogo/4.jpg", # fakat login ekranı açılma süresini etkiler.. "locale/fetihonlinelogo/5.jpg", "locale/fetihonlinelogo/6.jpg", "locale/fetihonlinelogo/7.jpg", "locale/fetihonlinelogo/8.jpg", "locale/fetihonlinelogo/9.jpg", "locale/fetihonlinelogo/10.jpg", "locale/fetihonlinelogo/11.jpg", "locale/fetihonlinelogo/12.jpg", "locale/fetihonlinelogo/13.jpg", "locale/fetihonlinelogo/14.jpg", "locale/fetihonlinelogo/15.jpg", "locale/fetihonlinelogo/16.jpg", "locale/fetihonlinelogo/17.jpg", "locale/fetihonlinelogo/18.jpg", "locale/fetihonlinelogo/19.jpg", "locale/fetihonlinelogo/20.jpg", "locale/fetihonlinelogo/21.jpg", "locale/fetihonlinelogo/22.jpg", "locale/fetihonlinelogo/23.jpg", "locale/fetihonlinelogo/24.jpg", "locale/fetihonlinelogo/25.jpg", "locale/fetihonlinelogo/26.jpg", "locale/fetihonlinelogo/27.jpg", "locale/fetihonlinelogo/28.jpg", "locale/fetihonlinelogo/29.jpg", "locale/fetihonlinelogo/30.jpg", "locale/fetihonlinelogo/31.jpg", "locale/fetihonlinelogo/32.jpg", "locale/fetihonlinelogo/33.jpg", "locale/fetihonlinelogo/34.jpg", "locale/fetihonlinelogo/35.jpg", "locale/fetihonlinelogo/36.jpg", "locale/fetihonlinelogo/37.jpg", "locale/fetihonlinelogo/38.jpg", "locale/fetihonlinelogo/39.jpg", "locale/fetihonlinelogo/40.jpg", ) },
bir hata çıkacağını düşünmüyorum çünkü satırlar python diline göre uyarlı bildiğim kadarıyla bütün client'ler loginwindow.py ile düzenlenmiş..
Gerekli Dosyalar
Son düzenleme:
olur hocam ama şu aralar yoğunumkardeş sana atsam bana yaparmısın logomu atsam ??
bol bol problemlerle uğraşıyorum ama özelden yaz bugün yahut perşembe bakalım kardeşim 
Ahh ah eskilere götürdün biziMerhabalar, sürekli olarak soru-cevap alanına konu açmaktan yoruldum ve öğrenmiş olduğum bir kaç bilgiyi paylaşmak istiyorum..
İlk önce vermiş olduğum linkten dosyayı indirip arşivi açıyoruz.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)