HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bügün Sizlere Envanterde Paket Sistemini Kurulumunu Ve Çalişma Şeklini Gösterecegim
Öncelikle İndireceginiz Dosya İçerisinde Bütün Herşey Mevcuttur( Çok Detayli )
Bu Sistemde Her Türlü Şey Olabilir
İnci Paketi
Su Paketi
Bar Paketi
Kostum Paketi
Sandıklar
Her Türlü Şeyi Envanterde Paket Yapabilirsiniz Sadece İndireceginiz Dosya üzerindeki paket_button.lua düzenlemeniz
yeterlidir.
Not: 1Hafta İçerisinde Skype Adresimi Ve Facebook Adresimi Ekleyip Yardımcı Olacagim İnternetim Olmadigi İcin Telefon Üzerinden Paylaşiyorum
Sistemden Görüntüler
KONU ALINTIDIR İHTİYACI OLANLAR KULLANABİLİR KENDİNİ BEĞENMİŞ KİŞİLER KONUDAN UZAK DURSUN
İnci Paketi
Su Paketi
Bar Paketi
Kostum Paketi
Sandıklar
Her Türlü Şeyi Envanterde Paket Yapabilirsiniz Sadece İndireceginiz Dosya üzerindeki paket_button.lua düzenlemeniz
yeterlidir.
Not: 1Hafta İçerisinde Skype Adresimi Ve Facebook Adresimi Ekleyip Yardımcı Olacagim İnternetim Olmadigi İcin Telefon Üzerinden Paylaşiyorum
Sistemden Görüntüler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KONU ALINTIDIR İHTİYACI OLANLAR KULLANABİLİR KENDİNİ BEĞENMİŞ KİŞİLER KONUDAN UZAK DURSUN
Lütfen Açacağınız Konuların Forumda Varolup Olmadığını Kontrol Ediniz.Merhaba Arkadaşlar Bügün Sizlere Envanterde Paket Sistemini Kurulumunu Ve Çalişma Şeklini Gösterecegim
![]()
İnci Paketi
Su Paketi
Bar Paketi
Kostum Paketi
Sandıklar
yeterlidir.
Sistemden Görüntüler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://forum.turkmmo.com/konu/3555484-nexus-envanterde-paket-sistemi-python-lua/
Konu Kapatılabilir.
Evet bakmam gerekiyordu kusura bakmayın kapanabilir teşekkürlerLütfen Açacağınız Konuların Forumda Varolup Olmadığını Kontrol Ediniz.
https://forum.turkmmo.com/konu/3555484-nexus-envanterde-paket-sistemi-python-lua/
Konu Kapatılabilir.

Lütfen Açacağınız Konuların Forumda Varolup Olmadığını Kontrol Ediniz.
Dolayısıyla kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)