kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

PROFESYONEL BİR SERVERDE PROFESYONEL BİR GM ARAYANLAR[ULTRA]..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Explains
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 214

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

GM Olmak İstiyorum
Adınız : Serkan
Soyadınız : Yutku
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : KONYA
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Evet arkadaşlar 7 senelik bir metin2 geçmişim var. Çok iyi tecrübem var. Nerden baksanız +30 GM'liğim vardır.
Günlük Online Süreniz : Günlük online sürem saat 3 ila gece 3 e kadar. Ama yinede 5-8 Saat diyeyim.
Özellikleriniz : Server iç dış ayarlar,navicat,putty,filezilla elimden geldiğince pack,site yönetimi vb.. Arkadaşlar her türlü konuda yardımcı olurum yok yok :)
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Özel mesaj , skype ; facedjdjdie@gmail.com , facebook ;
Diğer / Ek : ARKADAŞLAR. BAZI ARKADAŞLAR OLUYOR SIRF YAN ÇAR AÇIP OYUN OYNAMAK İÇİN SERVER KURUYOR. ÖYLE OLAN VARSA ULAŞMASIN BAKIN BENİM İSTEĞİM GÜNÜMÜZDE VAROLAN AstekMt2, Elym2 , M2-Zed Gibi büyük başarıya ulaşmış serverleri örnek almaktır. Büyük bir serverin yapıtlarında yer almak.

GM Olmak İstiyorum
Adınız : Serkan
Soyadınız : Yutku
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : KONYA
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Evet arkadaşlar 7 senelik bir metin2 geçmişim var. Çok iyi tecrübem var. Nerden baksanız +30 GM'liğim vardır.
Günlük Online Süreniz : Günlük online sürem 5-8 Saat arası.
Özellikleriniz : Server iç dış ayarlar,navicat,putty,filezilla elimden geldiğince pack,site yönetimi vb.. Arkadaşlar her türlü konuda yardımcı olurum yok yok :)
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Özel mesaj , skype ; facedjdjdie@gmail.com , facebook ;
Diğer / Ek : ARKADAŞLAR. BAZI ARKADAŞLAR OLUYOR SIRF YAN ÇAR AÇIP OYUN OYNAMAK İÇİN SERVER KURUYOR. ÖYLE OLAN VARSA ULAŞMASIN BAKIN BENİM İSTEĞİM GÜNÜMÜZDE VAROLAN AstekMt2, Elym2 , M2-Zed Gibi büyük başarıya ulaşmış serverleri örnek almaktır. Büyük bir serverin yapıtlarında yer almak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri