- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhabalar, 5 bloklu bir sitede oturuyorum yeni taşındım ancak 2.5 yaşında suya bayılan bir kızım var, henüz havuz sezonu açılmamış olmasına rağmen siteye geldiğimiz ilk hafta 5 yaş altı çocukların ebeveynleri ile birlikte dahi normal havuza girmelerinin yasak olduğunu sadece çocuk havuzunu kullanabilecekleri söylendi. buraya kadar sorun yok. ancak sonra öğrendim ki, çocuk havuzu dedikleri yer 1.5mt. derinlikte 2x2 alanında, teknik sebeplerle sadece 15cm su doldurulabilen, herhangi bir merdiven ya da aşamalı girişi olmayan bir su birikintisi. yani değil çocuk için bir yetişkinin dahi kendini incitmeden inip çıkamayacağı, hadi indi diyelim, ayaklarını ıslatmaktan öteye geçemediği bir durum var. tabii ki ben kızımı sezon açıldığında büyük havuza sokacağım çünkü anlatabildim mi bilmiyorum ancak çocuk havuzu denen yer çocuk sağlığına tehlikeli bir yer. dolayısı ile yönetimden bir uyarı veya tepki almam karşısında benim bu cocuk havuzu denen yerin cocuk ya da yetişkinler tarafından kullanılamaz olduğunu hatta yasaklanması gereken bir alan oldugunu belediye ya da zabıta gibi bir yere şikayet etme şansım yok mudur??? nereye şikayet edebilirim??? lütfen yardımcı olun zira hakkaten çocuk düşse mutlak suretle bir yerini incitir, bir yetişkin bile kontrollü girse bileğini burkabilir gibi bir yer. lütfen bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Sevgiler,
Banu..
Sevgiler,
Banu..
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Merhabalar Banu hanım, ilk başta burası tanışma alanı Bölüm dışı bir paylaşım olmuş. Fakat gene de aksetmek gerekirse, sitede ki diğer sakinlerin çoğunluklu imzası ile bu sorunu belediye tarafından çözüleceğine eminim. Topladığınız imzaları Site Yöneticisine, alakadar olmaz ise muhtarlığınıza iletiniz.merhabalar, 5 bloklu bir sitede oturuyorum yeni taşındım ancak 2.5 yaşında suya bayılan bir kızım var, henüz havuz sezonu açılmamış olmasına rağmen siteye geldiğimiz ilk hafta 5 yaş altı çocukların ebeveynleri ile birlikte dahi normal havuza girmelerinin yasak olduğunu sadece çocuk havuzunu kullanabilecekleri söylendi. buraya kadar sorun yok. ancak sonra öğrendim ki, çocuk havuzu dedikleri yer 1.5mt. derinlikte 2x2 alanında, teknik sebeplerle sadece 15cm su doldurulabilen, herhangi bir merdiven ya da aşamalı girişi olmayan bir su birikintisi. yani değil çocuk için bir yetişkinin dahi kendini incitmeden inip çıkamayacağı, hadi indi diyelim, ayaklarını ıslatmaktan öteye geçemediği bir durum var. tabii ki ben kızımı sezon açıldığında büyük havuza sokacağım çünkü anlatabildim mi bilmiyorum ancak çocuk havuzu denen yer çocuk sağlığına tehlikeli bir yer. dolayısı ile yönetimden bir uyarı veya tepki almam karşısında benim bu cocuk havuzu denen yerin cocuk ya da yetişkinler tarafından kullanılamaz olduğunu hatta yasaklanması gereken bir alan oldugunu belediye ya da zabıta gibi bir yere şikayet etme şansım yok mudur??? nereye şikayet edebilirim??? lütfen yardımcı olun zira hakkaten çocuk düşse mutlak suretle bir yerini incitir, bir yetişkin bile kontrollü girse bileğini burkabilir gibi bir yer. lütfen bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Sevgiler,
Banu..
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
geri dönüşünüz için teşekkürler ancak nereye konu açacağımı bulamadım
bir sorum olacak, yeni olduğum için çalışıyorum da aynı zamanda, çok kişi ile tanışamadım, sadece 1 bayanla sohbet edebildik, aynı durumdan muzdarip, benimle aynı fikirde ancak ben tek başıma gidip şikayet edemiyor muyum? illa imza mı toplamam gerek, hakikaten tehlikeli bir alan, yönetici biraz sinirli ve kaba tabirle belalı zengin bir adammış, ev sahibimiz uyarmıştı, siteden konuştuğum kişiler de aynı fikirde, biz de kendisi ile tanıştık tesadüfen zaten bu konuyu aktaran o hakikaten konuşulabilecek bir insan değil, monolog gidiyor tartışma, dinlemediği için diyaloğa geçemiyoruz. dolayısı ile imza toplamaya çıksam kulağına gider tartışma çıkar vs... gibi durumlar yaşamak istemiyorum. ayrıca hakkaten görünen köy kılavuz istemez gibi bir durum var, oraya havuz demek ve şart koşmak için hakkaten böyle sorunlu bir insan olmak gerek sanırım. kendim gitsem belediyede hangi birime gitmeliyim acaba biliyor musunuz???
bir sorum olacak, yeni olduğum için çalışıyorum da aynı zamanda, çok kişi ile tanışamadım, sadece 1 bayanla sohbet edebildik, aynı durumdan muzdarip, benimle aynı fikirde ancak ben tek başıma gidip şikayet edemiyor muyum? illa imza mı toplamam gerek, hakikaten tehlikeli bir alan, yönetici biraz sinirli ve kaba tabirle belalı zengin bir adammış, ev sahibimiz uyarmıştı, siteden konuştuğum kişiler de aynı fikirde, biz de kendisi ile tanıştık tesadüfen zaten bu konuyu aktaran o hakikaten konuşulabilecek bir insan değil, monolog gidiyor tartışma, dinlemediği için diyaloğa geçemiyoruz. dolayısı ile imza toplamaya çıksam kulağına gider tartışma çıkar vs... gibi durumlar yaşamak istemiyorum. ayrıca hakkaten görünen köy kılavuz istemez gibi bir durum var, oraya havuz demek ve şart koşmak için hakkaten böyle sorunlu bir insan olmak gerek sanırım. kendim gitsem belediyede hangi birime gitmeliyim acaba biliyor musunuz???- Katılım
- 8 Nis 2017
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
geri dönüşünüz için teşekkürler ancak nereye konu açacağımı bulamadımbir sorum olacak, yeni olduğum için çalışıyorum da aynı zamanda, çok kişi ile tanışamadım, sadece 1 bayanla sohbet edebildik, aynı durumdan muzdarip, benimle aynı fikirde ancak ben tek başıma gidip şikayet edemiyor muyum? illa imza mı toplamam gerek, hakikaten tehlikeli bir alan, yönetici biraz sinirli ve kaba tabirle belalı zengin bir adammış, ev sahibimiz uyarmıştı, siteden konuştuğum kişiler de aynı fikirde, biz de kendisi ile tanıştık tesadüfen zaten bu konuyu aktaran o hakikaten konuşulabilecek bir insan değil, monolog gidiyor tartışma, dinlemediği için diyaloğa geçemiyoruz. dolayısı ile imza toplamaya çıksam kulağına gider tartışma çıkar vs... gibi durumlar yaşamak istemiyorum. ayrıca hakkaten görünen köy kılavuz istemez gibi bir durum var, oraya havuz demek ve şart koşmak için hakkaten böyle sorunlu bir insan olmak gerek sanırım. kendim gitsem belediyede hangi birime gitmeliyim acaba biliyor musunuz???
Anlıyorum, bu sorununuza karşılık şöyle bir alıntı sunabilirim:
Konu ile ilgili olarak Genel Kurul'da alınan kararların yapılmaması durumunda ilgili ilk olarak denetçiler, konu ile ilgili yönetime uyarıda bulunur. Sorunun devam etmesi halinde ise kat malikleri yöneticinin görevlerini ihmal ettiği gerekçesi ile ilgili Sulh Ceza Mahkemelerine dava açılabilir.
Komşular arasındaki yaşanan sorunların çözümü için ise öncelikle kolluk güçlerine başvuruluyor. Böylece durum belgelenmiş oluyor. Buna rağmen rahatsızlık devam ediyorsa Sulh Hukuk Mahkemesinde dava açılabiliyor. Böylece Sulh Hukuk Mahkemeleri ispata dayalı olduğu için ancak kolluk kuvvetleri tarafından bir belgenin olması halinde bu süreç hızlanıyor.
Yanı sıra dilekçe de yazarak arz talebi buyurabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)