Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siz şu işlemi= Putty aç ip ve ıd şifre gir Enter. Siz ise exe yi aç ip ve ıd şifre gir enter putty açılsın mantık aynıProgramın source kodlarını atabilirim,oradan kontrol edersiniz bilgi çekip çekmediğimi?
. İkiside kullanışlı yani
. Bence siz bir exenin içine navicat putty winscp ve/veya filezilla gömün adam onları butona tıkladığı anda açsın
. Ben yapardımda yeni olduğum için sadece klasörden çekmeyi biliyorum
.Siz şu işlemi= Putty aç ip ve ıd şifre gir Enter. Siz ise exe yi aç ip ve ıd şifre gir enter putty açılsın mantık aynı. İkiside kullanışlı yani
. Bence siz bir exenin içine navicat putty winscp ve/veya filezilla gömün adam onları butona tıkladığı anda açsın
. Ben yapardımda yeni olduğum için sadece klasörden çekmeyi biliyorum
.
Mantık yürüttüğünüz için teşekkürler,uygulama geliştirilebilir ancak putty'de sürekli kullanıcı adı ve şifre girmekteyiz bu programda
İp adresi Kullanıcı adı ve Şifre kayıtlı kalıyor uygulamayı açıp direk bağlan diyince bağlanıyor.
Putty'de sürekli root yaz şifreni yazmakla uğraşıyorsun.Puttyde eğer ki winscp ile bağlanırsanız oto bağlanıyor ordanMantık yürüttüğünüz için teşekkürler,uygulama geliştirilebilir ancak putty'de sürekli kullanıcı adı ve şifre girmekteyiz bu programda
İp adresi Kullanıcı adı ve Şifre kayıtlı kalıyor uygulamayı açıp direk bağlan diyince bağlanıyor.Putty'de sürekli root yaz şifreni yazmakla uğraşıyorsun.
. Programın source dosyalarını atarmısınız merak ettim istiyosanız geliştiririmde 
Bende bekliyorumSrc gönderirmisiniz?

. Aklıma acaba bilgiyi çeken şeyi mi kaldırıyor diye geldi 
. Veya AFK taşı sağ tık'ada basmış olabilir
.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)