farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Putty Otomatik Erişim Programı [Turkmmo Özel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gasamiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Programın source kodlarını atabilirim,oradan kontrol edersiniz bilgi çekip çekmediğimi?
Siz şu işlemi= Putty aç ip ve ıd şifre gir Enter. Siz ise exe yi aç ip ve ıd şifre gir enter putty açılsın mantık aynı o_O. İkiside kullanışlı yani :D. Bence siz bir exenin içine navicat putty winscp ve/veya filezilla gömün adam onları butona tıkladığı anda açsın :D. Ben yapardımda yeni olduğum için sadece klasörden çekmeyi biliyorum :rolleyes:.

Siz şu işlemi= Putty aç ip ve ıd şifre gir Enter. Siz ise exe yi aç ip ve ıd şifre gir enter putty açılsın mantık aynı o_O. İkiside kullanışlı yani :D. Bence siz bir exenin içine navicat putty winscp ve/veya filezilla gömün adam onları butona tıkladığı anda açsın :D. Ben yapardımda yeni olduğum için sadece klasörden çekmeyi biliyorum :rolleyes:.

Mantık yürüttüğünüz için teşekkürler,uygulama geliştirilebilir ancak putty'de sürekli kullanıcı adı ve şifre girmekteyiz bu programda

İp adresi Kullanıcı adı ve Şifre kayıtlı kalıyor uygulamayı açıp direk bağlan diyince bağlanıyor. :) Putty'de sürekli root yaz şifreni yazmakla uğraşıyorsun.

Mantık yürüttüğünüz için teşekkürler,uygulama geliştirilebilir ancak putty'de sürekli kullanıcı adı ve şifre girmekteyiz bu programda

İp adresi Kullanıcı adı ve Şifre kayıtlı kalıyor uygulamayı açıp direk bağlan diyince bağlanıyor. :) Putty'de sürekli root yaz şifreni yazmakla uğraşıyorsun.
Puttyde eğer ki winscp ile bağlanırsanız oto bağlanıyor ordan :). Programın source dosyalarını atarmısınız merak ettim istiyosanız geliştiririmde o_O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri