Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Sabah Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki ve sözlü saldırıda bulunan Arda Turan'la ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Tezel'in dikkat çeken yazısı:
"Arda Turan gibisi 100 yılda bir gelir" demişti ya; hakikaten doğruymuş. Bayrampaşa'dan Barcelona'ya uzanan bir peri masalını bu kadar kolay çöpe atacak futbolcu da 100 yılda bir gelir.
Hayatı tribünlerde geçmiş usta gazeteci Bilal Meşe "30 yıllık meslek hayatımda ben böyle ağır küfürler duymadım" diyorsa, gerisini siz düşünün! Yeşil sahalardan Paul Gascoigne'den Eric Cantona'ya kadar birçok arıza yıldız gelip geçti. Arda Turan da örnek olmak zorunda değil; olsa iyi olurdu elbette.